Horsky hotel Rokytenka ubytování Rokytni

Hledáte příjemné ubytování v Rokytnici v Orlických horách? Dovolujeme si Vás pozvat do Horského hotelu Rokytenka, který prošel celkovou rekonstrukcí a nabízí celoroční ubytování.



Horský hotel Rokytenka ubytování Rokytnice
U nás máte možnost ubytování v komfortních dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s předsíňkou a vlastním sociálním zařízením, standardně vybaveným umývadlem, toaletou a sprchovým koutem. Pro tělesně handicapované je k dispozici rovněž pokoj se sociálním zařízením, parkoviště s vyhrazeným parkovacím místem. Z důvodu umožnění přístupu tělesně handicapovaných hostů do ubytování v I. patře hotelu je v jeho zadní části zřízena přístupová rampa.



Horský hotel Rokytenka ubytování Rokytnice restaurace
Pro hosty je připravena naše stylová nekuřácká restaurace (a kuřácký salónek) nabízející široký výběr z hotových jídel (dle aktuální denní nabídky) či stálého menu. Za příznivého počasí lze též posedět na venkovní hotelové terase



Horský hotel Rokytenka ubytování Rokytnice volný čas
Rokytnice v Orlických horách tvoří vstupní bránu do Orlických hor. Horský hotel Rokytenka je ideálně situován nejen k objevování krás zdejšího regionu, ale také k všestrannému sportovnímu vyžití a celoroční rekreaci.V letní sezóně poskytuje příroda Orlických hor mnoho využití: pěší turistika,ale také mnoho tras pro cykloturistiku.V zimním období jistě využijete služeb lyžařského centra přímo zde v Rokytnici v Orlických horách.

Horsky hotel Rokytenka ubytování Rokytni Adresa : http://www.horsky-hotel-rokytenka.cs-ubytovani.eu/Rokytnice.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Horsky,hotel,Rokytenka,ubytování,Rokytnice,ubytovani
Uloženo: 07.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 2.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde