Šlápoty – zajímavý web o cestování

Šlápoty si svojí cestičku po českém internetu šlapají již od února letošního roku. Jak již název naznačuje, Šlápoty se zaobírají cestováním jak do zahraničí tak po tuzemsku. Najdete zde články o turistice, kulturních památkách a všech místech, které nějak souvisejí s cestováním nebo focením.

Mezi hlavní destinace, do kterých rádi vyrážíme, patří rozhodně Alpy, nejvyšší evropské pohoří, které je opravdu nádherné. Najdete u nás také články z České republiky, zejména z okolí našich bydlišť. Zapomenout nesmíme ani na jedno z nejznámějších pohoří Česka – Šumavu – kam vyrážíme také dost často. Nenaleznete u nás ale žádné fotky od moře nebo podobných odpočinkových dovolených.

Pokud si stále myslíte, že fotíme jenom hory, vysokohorská jezera nebo historické památky, jste na omylu. Některé naše autory totiž zajímá i makrofotografie. Důkazem toho může být například poměrně úspěšný článek Makrománie.

Nedávno prošli Šlápoty redesignem, s kterým přibilo i mnoho nových funkcí. Mezi ty asi nejvýznamější patří propracovaná fotogalerie pod články, ankety, kvalitní stránkování, rozsáhlá redakce a mnoho dalších.

Na začátku působení Šlápot na českém internetu na ně psalo články jen několik lidí, kteří přišli s nápadem tento server založit. V dnešní době se už však snažíme komunitu redaktorů i komunitu uživatelů, kteří se zajímají o cestování, rozšířit. Pokud byste měli zájem psát občas nějaké články o cestování na Šlápoty, koukněte se na stránku Hledáme redaktory, kde se dozvíte vše potřebné. Každý, kdo bude chtít psát rozumné články o cestování a bude je doplňovat zajímavými fotkami, bude u nás s otevřenou náručí vítán.
Šlápoty – zajímavý web o cestování Adresa : http://www.slapoty.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: cestování, turistika, Alpy, Šumava, Česká republika, Šlápoty, kolo, cyklistika
Uloženo: 29.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde