Letenky do USA

O USA se říká, že je to země příležitostí. Amerika má přes 300 milionů obyvatel a je 3 na světě v počtu obyvatel. Hlavní město je Washington, které získalo svoje jméno po jednom z prezidentů. Pro představu o spojených státech se můžete podívat na mapu usa. Ve městě se nachází sídlo prezidenta a kongresu. Do USA se lítá nejčastěji na dovolené nebo pracovně. Kdysi bylo potřeba vízum, které bylo obtížnější získat. V dnešní době není potřeba vízum. K cestě do usa není potřeba vízum. Od listopadu 2008 funguje s usa bezvízový styk(ESTA). Je potřeba splnit podmínky a vyplnit dané formuláře. Jednou z hlavních podmínek je mít biometrický pas a určit cíl cesty(turistické, obchodní, tranzitní, atd..).
Do usa se ve většině případech cestuje převážně leteckou dopravou. Obyčejné letenky stojí od 10 000 a víc. Záleží jakou společnost zvolíte. Také záleží jestli letíte normální nebo obchodní třídou. V některých dnech můžete najít různé akce a cena letenky může být i kolem 5000-7000. Levné letenky do usa musí být většinou zaplacené na několik měsíců dopředu. To zaručí leteckým společnostem že letadlo se kompletně naplní. Další hodně levné letenky se dají získat ve speciálních akcích, někdy je potřeba ale odletět v brzké době. Takové last minute letenky jsou levné ale za cenu rychlého odletu.
Jedním z nejhezčích měst v usa je New York. V tomto městě žije přes 8 000 000 lidí. Město má 3 velké letiště a několik dalších menších. Město je rozděleno na několik částí, které jsou pro danou oblast specifické.
Letenky do USA Adresa : http://letenkydousa.eu
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Letenky do USA
Uloženo: 20.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde