Hotel Diana ubytování Špindlerův Mlýn

Hotel Diana poskytuje moderně zařízené pokoje se stylovým nábytkem. Z oken je nádherný výhled na okolní přírodu, kterou zaručeně ocení každý.
Hosté hotelu Diana mají k dispozici úschovnu kol a lyží. Přímo u hotelu je parkoviště pro 10 aut. Domácí zvířata mají do hotelu vstup povolen.

Hotel má velmi příznivou polohu pro letní i zimní turistiku. Hosté určitě v letních mesícíh ocení horská kola nebo paragliding a mnoho dalších. Nachází se přímo u silnice na Špindlerovu boudu což poskytuje snadnou dostupnost autem v kterémkoliv ročním období, z autobusového nádraží v centru 15 min volnou chůzí.

Rekreace


100m od hotelu nový aquapark (vířivky, tobogány, sauna, pára ... kapacita 200 osob), 200m od hotelu sedačková lanovka na Medvědín.

Špindlerův Mlýn:


Město leží v nadmořské výšce 715 - 1310 m.n.m., dnešní centrum se rozprostírá kolem soutoku Dolského potoka a řeky Labe, která pramení 9 km od města na Labské louce. Ze všech stran je obklopeno horskými hřebeny, jsou to například Kozí hřbety, Přední planina a Medvědín. Je rozděleno na pět hlavních částí: Bedřichov, Labská, Přední Labská, Špindlerův Mlýn a Svatý Petr. Se všemi svými vzdálenými částmi a horskými chatami na hřebenech má rozlohu 77 km2 a 1300 trvale žijících obyvatel.

Hotel Diana ubytování Špindlerův Mlýn Adresa : http://www.hotel-diana.i-ubytovani.info/Spindleruv-Mlyn.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Diana,ubytování,Špindlerův,Mlýn,Spindleruv,Mlyn,ubytovani
Uloženo: 16.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde