Hotel Švamberský dům ubytování Český Kru

Ubytujte se v autentickém gotickém hotelu Švamberský dům, který představuje opravdové spojení historie a veškerého komfortu 21. století. Každý pokoj je unikátní a je standardně vybaven vlastní koupelnou a sociálním zařízením. Chloubou hotelu Švamberský dům jsou dva půdní apartmány, které Vás uchvátí původními dochovanými středověkými krovy.
Přijďte ochutnat speciality útulné restaurace hotelu Švamberský dům, která Vám přinese pocit příjemně strávených chvil a gastronomických zážitků. Restaurace Švamberský dům nabízí vybrané české speciality, zvěřinové pokrmy, na své si přijdou i vegetariáni a milovníci čerstvých salátů. Můžete si vybrat posezení u krbu s otevřeným ohněm, či v místnosti s nekuřáckými boxy, v podzemním vinném sklípku, nebo na slunné letní terásce. Restaurace Švamberský dům má kapacitu 157 míst a umožňuje soukromí pro oslavu narozenin, vánoční večírky, či svatební hostiny.

Český Krumlov ubytování


Hotel Švamberský dům nabízí v překrásných atypických a velmi prostorných pokojích s příslušenstvím ideální základnu pro Vaše toulky romantickým Českým Krumlovem. Malebné uličky, krásný zámek na řekou Vltavou a spousty památek. To je jedna stránka tohoto krásného historického města. Druhá tvář Českého Krumlova je zahalena dávnou dobou, není tolik patrná a nese v sobě pečeť magie a tajných vědění.

Hotel Švamberský dům


Neporušená příroda překrásného okolí Českého Krumlova plného vršků a lesních porostů vybízí ke strávené aktivní dovolené. Fascinující krajina vhodná pro pěší turistiku, cyklistiku, lyžování, vyjížďky na koních, hraní golfu, rybaření, rafting i vodní putování na Vltavě. V blízkosti Českého Krumlova se nachází rekreační oblast přehradní nádrže Lipno, Chráněná krajinná oblast Blanský les a Národní park Šumava.

Hotel Švamberský dům ubytování Český Kru Adresa : http://www.hotel-svambersky-dum.cz-ubytovani.eu/Cesky-Krumlov.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Švamberský,dům,ubytování,Český,Krumlov,Cesky,Krumlov,Svambersky,dum,ubytov
Uloženo: 16.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde