Hotel Apartments Old time ubytování Prah

Old Time Hotel poskytuje velmi komfortní a lxusní ubytování za příjemné ceny. Celkově nabízí 5 apartmánů hotelového typu a 14 pokojů.
Ve vybavení apartmánů a pokojů třídy Lux se nachází TV se satelitním příjmem, Wifi připojení na internet, které je k dispozici i pro pokoje Economic, vysoušeč vlasů, koupelnové doplňky. Místo pro sezení s konferenčním stolkem a pracovním stůlem.

Zajímavosti v Okolí


V roce 1996 byla dokončena moderní dominanta Vltavského břehu, kterou vytvořili Frank O. Gehry a Vlada Miluniče. Přiléhajícím částem domu se říká Ginger a Fred podle tanečního dua Fred Astaire a Ginger Rodgersová, protože jeho dynamická forma připomíná tančící pár. Celá stavba vybočuje z linie okolní zástavby, okna budovy jsou rozházena po obvodu. Budova je sestavena z 99 panelů, přičemž díky neobvyklému tvaru stavby je každý z nich originálem (každý má jiný tvar). Tančící dům dostal nejvyšší ocenění v kategorii designu v anketě amerického časopisu Time. V českém časopisu Architekt se doslat mezi pět nejvýznamnějších českých staveb 90. let. V budově, kterou financovala Nationale Niederlanden, jsou kanceláře, luxusní kavárna a restaurace.

Všechny významné památky a atrakce se nacházejí v docházkové vzdálenosti . Národní museum a Václavské náměstí, hlavní pražská třída, obchody, známé restaurace, tradiční hospody a vinné bary, jsou vzdáleny pouze 10 minut chůze. Staroměstského náměstí dosáhnete po 25 minutách a Kongresového centra po 15 minutách chůze a 5 minut chůze na stanice metra a tramvaje I.P.Pavlova poskytující snadný dosah do celého města a přilehlých oblastí. Pro hosty je k dispozici bezplatné parkování.

Hlídaná garáž je zpoplatněna 500kč/den.

Hotel Apartments Old time ubytování Prah Adresa : http://www.hotel-apartments-old-time.a-ubytovani.eu/Praha-2.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Apartments,Old,time,ubytování,Praha,2,ubytovani
Uloženo: 10.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde