Hotel CITY ubytování Brno-Přízřenice

Hotel CITY / Brno-Přízřenice
Hotel City, nacházejíci se na Vídeňské ulici v Brně, poskytuje nejlevnější ubytování v tomto druhém největším městě České republiky.

Levné Ubytování


Nově zrekonstruovaný hotel City v Brně nabízí více typů ubytování pro maximální spokojenost všech návštěvníků: 127 pokojů ve složení 75 dvojlůžkových pokojů, 50 trojlůžkových pokojů a 2 apartmány. Celková kapacita hotelu City tak umožňuje pobyt i pro větší skupiny turistů. Každé patro disponuje zařízenou kuchyňkou. Hotel City nabízí apartmány s velkoplošným televizorem, minibarem a velkou koupelnou.
Pro skvalitnění služeb stravování v hotelu City najdete restaurace a bistro. Rozšířenou službou pro hosty je možnost vaření v kuchyňkách. K vybavení hotelu City patří také herna a internetový koutek se čtyřmi počítači a parkoviště s dostatečnou kapacitou parkovacích míst, které zabezpečuje kamerový systémem.
Hotel City je nyní po celkové rekonstrukci a je dobře dostupný z centra - cca 20 minut tramvají č. 2, hotel City se nachází přímo u zastávky Modřice Cihelna. Hotel City je velmi oblíbený širokou veřejností mezi které bez pochyby patří i podnikatelská sféra hostů z Brněnských veletrhů a výstav.

Hotel City Město Brno


Brno je moravskou metropolí a výchozí turistickou destinací za poznáním přírodních a kulturních krás regionu jižní Morava. Na sever od Brna začíná chráněná oblast Moravského krasu a směrem na jih se rozprostírají vinice se stylovými vinnými sklípky. Město je obklopeno krásnými smíšenými lesy, které nabízejí mnoho příležitostí pro turistiku a cykloturistiku

Hotel CITY ubytování Brno-Přízřenice Adresa : http://www.hotel-city.ubytovani-cz.info/Brno.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,CITY,ubytování,Brno-Přízřenice,Brno-Prizrenice,ubytovani
Uloženo: 09.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde