Apartmány Villa Liberty ubytování Karlov

Apartmány Karlovy Vary v secesní vile z roku 1905, která je chráněnou architektonickou památkou. Vila se zahradou je situována v centru lázeňské zóny Karlových Varů.

Apartmán 1 - Který je nově zrekonstruovaný a to o velkosti 35m2. Apartmán vlastní svojí původní secesní štukovou výzdobu stropů a nádherný výhled na okolní lázeňské lesy a kouzelnou architekturu lázeňských domů. Apartmán se skládá z veliého pokoje s dvojitou postelí, plně vybaveného kuchyňského koutu a koupelnu s prostorným sprchovým koutem (130x80cm) a WC. Samozřejmostí je zde možnost přistýlky pro jednu osobu či zapůjčení dětské postýlky. Dalšími věci na apartmánu jsou připojení na internet, televize, SAT, CD/DVD přehrávač, lednice, mikrovlnka, rychlovarná konvice, toustovač a dalším potřebným vybavením kuchyně.

Apartmán 2 - který je také zrekonstruovaný apartmán, a to o velkosti 75m2 v přízemí vily. Tento apartmán poskytuje výhled do zahrady a na okolní vily. Tento apartmán vybaven 2 ložnicemi a obývacím pokojem s kuchyňským koutem, bezbariérovou koupelnou s vanou a prostorným sprchovým koutem(120x90cm) a WC. Tak jako u apartmánu 1 je tu možnost přistýlek či zapůjčení dětské postýlky, vybavení je podobné.

Apartmány Villa Liberty ubytování Karlov Adresa : http://www.apartmany-villa-liberty.a-ubytovani.eu/Karlovy-Vary.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Apartmány,Villa,Liberty,ubytování,Karlovy,Vary,ubytovani
Uloženo: 07.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde