Žádný servisní poplatek

Apollo Service Agency, s.r.o. je akreditovaná IATA kancelář zabývající se prodejem letenek od roku 1995.
Šéf České pirátské strany, kterou založili IT specialisté, obhajuje stahování filmů z internetu. Podle něj nejde o krádež, připouští ale, že je to porušení autorského práva. Strana se teď chystá na podzimní volby, její předseda si myslí, že méně než pět poslaneckých mandátů nezískají.
V posledních volbách, které se konaly v červnu 2006, přitom ODS lákala na rovnou daň už od března. Ve volbách v červnu 2002 začala ještě dříve - veřejnosti své "volební desatero" servírovala po jednotlivých kapitolách už od ledna.

Letos si ale politici, především ti napravo od středu, s programem dávají na čas. I když se volební místnosti otevřou už za měsíc a půl, ODS zveřejní program až na přelomu srpna a září. "Je to taktika," obhajuje zpoždění místopředseda strany David Vodrážka.

Lidovci program odtajnili až na začátku tohoto týdne, do té doby ho také tajili. Také nová strana TOP 09 se idejemi příliš nezdržuje. Na své vůbec první tiskové konferenci oba zakladatelé odbývali dotazy novinářů odkazem na webové stránky, kde jsou prý programové priority k nahlédnutí.

Tehdejších šestnáct stručných bodů ale dosud nedoznalo změn. "Úsměvů není nikdy dost. Neusmát se za celý den na nikoho je zločin
Žádný servisní poplatek Adresa : http://www.apollo.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: letenky, letenky online, online letenky, levné letenky, překlady, tlumočení
Uloženo: 28.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde