Ubytování Ostrov nad Ohří

Horská chata Zdena se nachází na slunném jižním svahu 800 m.n.m. na Mariánské u Jáchymova. Překrásné panorama Krušných hor je neodolatelné místo pro milovníky letních i zimních sportů.

Ubytování Ostrov nad Ohří


Nově rekonstruovaná dvoupodlažní chata Zdena nabízí ubytování pro 6 osob. Hosté mají k dispozici jednolůžkový, dvoulůžkový a třílůžkový pokoj. Útulný obývací pokoj je vybaven s TV, SAT, DVD, VIDEO a CD. Je to vynikající místo pro rodinnou dovolenú s parkováním přímo u chatky.

Chata Zdena


Zařízená kuchyňka zabezpěčuje bezproblémovou přípravu pokrmů, případně je možné při procházke v okolí navštívit místní restauraci. V letním období se můžou detičky hrát ve vyhřívaném bazénu s průměrem 3,6 m. Příjemná terasa s krbem a zahradním nábytkem přináší maximální relaxaci pro dospělé.

Chata Zdena Okolí


Horská chata Zdena (č. 159) leží v chatové osadě na okraji střediska Mariánská - 6km od Božího Daru a 12km od Klínovce. Tato rekreační oblast Krušných hor je v zime rájem všech lyžařů a v létě ideální pro cykloturistiku, turistiku a koupání. V blízkosti se nacházejí další atraktivní místá pro návštěvníky: Plešivec, Karlovy Vary, hrad Loket a Bečov, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně.
Ubytování Ostrov nad Ohří Adresa : http://www.chata-zdena.cs-ubytovani.info/Ostrov-nad-Ohri.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Chata Zdena ubytování Ostrov nad Ohří
Uloženo: 17.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde