Hotel Karlov ubytování Benešov u Prahy

Hotel Karlov / Benešov u Prahy
Hotel Karlov Benešov u Prahy : V historickém jádru Benešova, na vrcholku návrší Na Karlově, vznikl stranou od dopravního ruchu, po náročné rekonstrukci a dostavbě původních domků, architektonicky výjimečný soubor hotelových pokojů a služeb nadregionálního významu.

Stávající domy mají nenahraditelnou autenticitu původních staveb, která spoluvytváří hodnotu místa. Ve svém pokoji, v kterémkoli z pěti domů, budete příjemně překvapeni, jak unikátní, neopakovatelné a nezaměnitelné prostředí obýváte díky prostorové různorodosti, použití různých materiálů a barevnosti interiéru.

Každý pokoj má specifický tvar i charakter. Díky citlivému skloubení moderní architektury nových objektů s prostředím historických domů se zde budou cítit jako doma jak ctitelé tradičních hodnot, tak vyznavači moderní architektury.

Ubytování : Jednotlivé pokoje jsou situovány v samostatných jednopodlažních domcích. Celý objekt je spojen podzemní komunikací. 28 dvoulůžkových pokojů (TW, DBL, KING SIZE). Pokoje jsou vybaveny novými historizujícími postelemi se špičkovými matracemi, antialergickými péřovými přikrývkami, televizí s úhlopříčkou 22´´a DVD přehrávačem, ADSL, minibar, pokojový servis. Koupelny jsou vybaveny vanami.

Hotelové služby : K dispozici je wifi, datová přípojka a minibar. Pro hotelové hosty je přístupná sauna a vířivka. Pokojové služby k dispozici 24 hodin. Praní, žehlení a čištění prádla. Hotelová garáž. Jednací místnosti, lobby bar, restaurant & vinný klub "Na Karlově".

Business & Team building : Jednací prostory do 30 osob, kancelář k dennímu pronájmu, sekretářské služby, hotelová doprava, team buildingové programy, obchodní meetingy. Pod krovem Atypická jednací místnost v klimatizovaném podkrovním prostoru pojme zhruba 20 osob. Salonek Minorit - Jednací místnost pro přibližně 10 osob s napojením na hotelové lobby.

Team building Karlov **** je ideálním místem pro team buildingové akce, svou polohou na ose sportovních a kulturních možností, se skvělou gastronomií, výjimečnými exteriéry i interiéry pokojů. V hotelu jsou připraveni Vám navrhnout aranžmá outdoorových i indorových akcí. Zajistí Vám jakoukoliv dopravu a navazující služby.

Pro business klientelu - Jednací místnosti, kancelář k pronájmu, tréninkové pobyty, školení, teambuilding, incentivní programy. Pro individuální klientelu - Sportovní vyžití v S centru (5 min. hotelová doprava), wellness (v místě), programy senior, svatby, golf, historie, koně, piknik, individuální aranžmá. Možnosti trávení volného času: kdo chce odpočívat na místě ubytování, zabaví celou rodinu - okolí Benešova má co nabídnout z hlediska sportovního i kulturního vyžití a relaxace.

Hotel Karlov**** je členem prestižní hotelové sítě BOHEMIA HOTEL CLUB & GOLF. Projekt je spolufinancován Evropskou Unií.

Hotel Karlov ubytování Benešov u Prahy Adresa : http://www.hotel-karlov.ubytovani-cz.info/Benesov-u-Prahy.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Karlov,ubytování,Benešov,u,Prahy,Benesov,u,Prahy,ubytovani
Uloženo: 06.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde