OREA HOTEL Fontána II ubytování Luhačovi

V kategorii *** je k dispozici 39 dvou- a třílůžkových pokojů, Kategorie ***plus 100 dvoulůžkových pokojů a 2 apartmá - (rekonstruovaný pokoj i koupelna). Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC), radiem a TV SAT.
Hotel Fontána II. Luhačovice restaurace :
Česká restaurace s 220 místy k sezení ...nabízí tradiční pokrmy české kuchyně, regionální speciality a širokou nabídku moravských vín. Hotelovým hostům jsou zde podávány bufetové snídaně, obědy a večeře dle výběru z menu. V restauraci se také pořádají společenské akce typu bankety, rauty, oslavy, firemní večírky a svatební hostiny. Denní bar má 60 míst ... nabízí různé druhy kávy, míchané koktejly, alko i nealko nápoje. V letním období lze využít posezení na letní terase, až 200 míst ...zejména v teplých měsících nabízí příjemné posezení s výhledem do přírody.

Orea hotel Fontána II Luhačovice Hotelové služby :
Doplňkový prodej, směnárna, kosmetika, kadeřnictví, internet, hotelové parkoviště v areálu hotelu. Rehabilitačně-relaxační centrum: vyhřívaný bazén s masážními tryskami, posilovna, sauna, masáže, lázeňské procedury. Všechny služby lze platit kreditními kartami AMEX, DC, EC/MC, JCB, VISA.

OREA HOTEL Fontána II ubytování Luhačovi Adresa : http://www.orea-hotel-fontana.s-ubytovani.eu/Luhacovice.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: OREA,HOTEL,Fontána,II,ubytování,Luhačovice,Luhacovice,Fontana,II,ubytovani
Uloženo: 05.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde