Relaxační, víkendové a léčebné pobyty

Chcete být ubytováni v určitém prostředí? Vybírejte z nabídky městské, venkovské, klimatické, minerální, termální, radonové a jiné lázně či koupaliště. Vyberte si lázeňské ubytování podle země, ať už na Slovensku, v Česku, Maďarsku, Polsku, Rakousku nebo ve Slovinsku, nebo podle jednotlivých lázní s výběrem míst. Více na relaxos.cz.

Trpíte alergií nebo Vás trápí neurologické problémy? Jedním kliknutím si vyberte z nabídky druhů pobytů, např. pobyty na léčbu pohybového ústrojí, onkologických nemocí, ledvin, kardiovaskulárních problémů, rekondiční, sanační nebo wellness pobyty. Každý druh pobytu obsahuje popis služeb a procedur pro jednotlivé ozdravné pobyty v každém léčebném zařízení.

Hledáte hotely či ubytování s istým ratingem? Databáze wellness hotelů všech kategorií Vám poskytuje výběr podle země, města, standardu nebo prostředí na Slovensku, v Česku, v Maďarsku, v Rakousku, v Polsku a Slovinsku. Více na relaxos.cz.

Prohlédněte si seznam aktuálních akčních nabídek a relaxujte. Vyberte si lázně nebo aquaparky v nabídce míst s akcemi. Proč nevyužít i aktuální akční ceny či nabídky? Zvolte si relax a wellness nebo léčbu neurologických či onkologických chorob.

Více na relaxos.cz.
Relaxační, víkendové a léčebné pobyty Adresa : http://lazne.relaxos.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: wellness, léčebné, ozdravné, relaxační, víkendové, pobyty, lázně
Uloženo: 30.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde