Značkové parfémy

Internetové parfumerie nyní nabízí značkové parfémy se slevou 20 až 70% v porovnání s cenami kamenných obchodů. Mezi nejprodávanější vůně na internetu patří dámský parfém Dolce & Gabbana Light Blue a pánský parfém Dior Fahrenheit. Další oblíbené značký: Hugo Boss, Armani, Gucci, Versace, Lacoste, Chanel.

Internetový obchod s parfémy Cosmo.cz poskytuje zákazníkům bezplatné dodání vůně až do domu po celé České republice. Po Praze lze zboží doručit kurýrem, rovněž zdarma. Pokud budete potřebovat parfém před nákupem vyzkoušet, lze se zastavit v pražské prodejně Cosmo.cz na adrese Petržílkova 31, Praha 5, u stanice metra Hůrka (B).

Na webu Cosmo.cz lze mimo jiné přečíst recenze - komentáře zákazníků k jednotlivým parfémům. Je to velice oblíbená služba, o některých parféméch se diskutuje opravdu živě.

V nabídce nechybí tzv. testery parfémů. Tester má stejné složení jako parfém, ale je v šedo-bílé nebo hnědé kartonové krabičce. Některé testery nemají krytku flakonu, jinak je flakon shodný s obyčejným výrobkem. Cena testeru je vždy nižší než cena shodného parfému, a proto se těší oblibě u zákazníků, kteří kupují vůni pro sebe.

Co naopak chybí, jsou krémy a dekorativní kosmetika. Obchod Cosmo.cz se specializuje výhradně na značkové parfémy.

Doručení zboží je do 24 hodin, neboť parfémy jsou převážně na skladě. V případě zájmu o raritní parfém lze domluvit individuální cenu a dobu dodání. Cosmo.cz umí sehnat i takové vůně, které jsou na českém trhu nedostupné.

Nakupování parfémů na internetu lze jedině doporučit - ušetříte nemalé peníze, přitom můžete vybírat z širšího sortimentu. Škoda, že zatím přes internet nejdou předávat vůně. Zatím se to řeší tzv. vzorečky: ke každému nákupu přibalí Cosmo.cz ampulku - vzorek značkového parfému zdarma.
Značkové parfémy Adresa : http://www.cosmo.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: parfémy, parfumerie
Uloženo: 11.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde