Výklad karet

Výklad karet přes email i písemně – na cokoliv – partnerství, hledání vhodného partnera, peníze, vývoj životních situací atd… ke všemu přidávám dárek zdarma.
http://pohleddobudoucnosti.xf.cz , tel. 776 635 981
Vykládáním karet se zabývám již 7 let ( psáno v roce 2009 ). Již od svých 16 let jsem se zabýval duchovní oblastí, ale teprve později jsem poznal, že je to má cesta.
Ve svých cca 21letech jsem začal pociťovat změnu povahy, změnu názorů a pohledu na svět a hledal jsem čím to je, poznal jsem, že jde o tzv. světelnou transformaci a abych tuto transformaci mohl uskutečnit, byl jsem doveden k jedné paní léčitelce a jasnovidce. Její léčení a karmické čištění mě otevřelo cestu ke kartám. Je složité popsat, co to je, ale začal jsem se velmi intenzivně o karty zajímat, dokonce se mě o kartách stále zdálo ve snech, viděl jsem sám sebe jak vykládám různé karty a dokonce jsem se tomu i bránil. Později mě bylo řečeno, že je u mě vidět dar věštění a že je to můj úkol v tomto životě.
Mé první karty byly runy a vše z nich od prvních výkladů vycházelo, čím více jsem vykládal, tím více jsem si uvědomoval, že vím jak se to dělá, že se to nemusím ani nikde učit. Postupně jsem vyzkoušel všechny druhy karet – tarot, runy, mariášové apod…, ale zůstal jsem u těch, kterým rozumím nejvíce a ze kterých vycházejí odpovědi nejpravdivější, jsou to Vykládací karty Ivy Huttnerové, těm rozumím nejlépe a děkuji, že existují.
Od začátku jsem vždy vykládal na dálku, podle jména a data narození, vyvinul jsem se tak a vytvořil jsem si metodu komunikace s duchovním světem pomocí karet.
Na svojí činnost mám živnostenské povolení a své služby stále poskytuji jen „ na dálku“ neboť mě to všestranně vyhovuje. Výklad karet na dálku není nijak méněcenný, dle svých poznatků mohu říct, že je dokonce přesnější.
Nevykládám po telefonu, neboť telefon jako elektrický přístroj mě při výkladu ruší, telefon používám jen na příjem objednávek.
Pokud máte email, tak je to nejlepší a nejrychlejší, posílám výklady emailem v příloze, pokud email nemáte, tak po domluvě telefonem posílám výklad v dopise na adresu.
Přibližně do 3 – 7 dnů svůj výklad obdržíte.


Výklad karet Adresa : http://pohleddobudoucnosti.xf.cz (Adresa je již pravděpodobně nedostupná.)
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Výklad karet
Uloženo: 14.04.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde