ŽIVOTNÍ-ENERGIE.CZ

Prolíná se zde několik různých oblastí a vše se tu stále mění. V tuto chvíli jsou stránky rozděleny do těchto kategorií:

ENERGIE - v prostoru kolem nás se nachází universální životní energie. Nynější technikou nelze všechny úrovně této energii měřit. Existují však různé mentální techniky, umožňující tuto energii lépe vnímat, pracovat s ní, či dokonce díky ní lépe pochopit spoustu vlastních nevyřešených problémů (některé si často ani nemusíme uvědomovat, nebo si je nepřiznáváme).

MEDITACE - různé názory a postupy věnované meditaci. Nebraňte se označení „meditace“ - mnozí z vás postupy zde popisované provádíte, aniž si to v tuto chvíli uvědomujete.

TECHNIKY - těžko budete věřit něčemu, co sami nezažijete. V této kategorii je několik praktických návodů, které umožní každému z vás zažít různé stavy změněného vědomí. Například pomocí lucidních snů lze vědomně měnit obsah snů během noci, pomocí OOBE můžete dokonce na chvíli opustit své fyzické tělo. Tyto techniky je ovšem potřeba zpravidla několik měsíců trénovat, a teprve potom se objeví odměna v podobě slovy jen těžko popsatelných zážitků.

ZDRAVÍ - popisovaná životní energie má geniálně inteligentní formu. Je ovšem také velice jemná. Chcete-li tuto energii vnímat, budete často muset změnit své stravovací návyky a vyřadit ze svého jídelníčku tu méně zdravou část. Články v této kategorii vám to můžou usnadnit.

ASTROLOGIE - nová kategorie, která se snaží popsat energetické pole celé Země a obecněji řeší smysl lidského života.

K ZAMYŠLENÍ - různé úvahy a historky z běžného života - ode mně i od vás. Máte-li podobnou historku, neváhejte a kontaktujte mně.

OSOBNOSTI - lidé, kterých si vážím.
ŽIVOTNÍ-ENERGIE.CZ Adresa : http://zivotni-energie.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: meditace, reiki, energie, zdraví, václav, gerla, astrologie
Uloženo: 14.03.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde