Elektronická cigareta

Kouření pomocí elektronické cigarety je mnohem levnější, krabička cigaret Vás stojí cca 25kč a rozdíl který zanechá na Vašem zdraví k nezaplacení, jelikož kouř z klasické cigarety obsahuje více než 4000 chemických substancí, stovky z nich škodí lidskému tělu a 25 nemocí přímo souvisí s těmito látkami, obzvláště s oxidem uhelnatým, polycyklickým aromatickým uhlovodíkem a nitrosaminem, který je považován za nejnebezpečnější karcinogenní látku. Elektronická cigareta neobsahuje dehet, karcinogenní či jiné zhoubné látky nebezpečné pro lidský organismus.
Kouřením elektronické cigarety Vám nežloutnou zuby, což je typické pro klasické cigarety. Při kouření elektronických cigaret odpadá povinnost vykouřit celou cigaretu až do konce, zkrátka s elektronickou cigaretou si můžete párkrat potáhnout a cigaretu odložit.
K další nesporné výhodě patří to, že při inhalaci a následném vypouštění kouře nevzniká typický zápach klasických cigaret, tudíž nenačuchnou záclony, sedačka atd. Pro zapálení elektronické cigarety nepotřebujete zapalovač ani oheň. Nehrozí nebezpečí, že by vzniklo více než 40 000 chemických látek běžně produkovaných normální cigaretou, tudíž je šetrná k životnímu prostředí a také neohrožuje pasivní kuřáky. Nehrozí nebezpečí vzniku požáru a tak svou elektronickou cigaretu můžete používat i v prostorech vyhrazených pro nekuřáky.
Elektronická cigareta představuje také bezbolestnou cestu a pohodlný způsob pro kuřáky, jenž se rozhodli s kouřením přestat. Neexistuje tedy důvod, proč kouřit jiným způsobem než "ELEKTRONICKY" ! ! !
Elektronická cigareta Adresa : http://www.elektro-cigareta.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: DSE, elektronicka cigareta, elektronicke cigarety, e-cigareta, e-cigarety
Uloženo: 03.03.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde