Konečně pohodlné sezení

Znáte to. Sedíte celý den zavřeni v kanceláři za stolem a nejenže je venku krásně a vy se na to můžete koukat jen otevřeným oknem, ale ke všemu vás bolí záda. Prošla jsem si tím. Kancelářská židle, kterou jsme měla předtím, nestála za nic. Nejenže neměla opěrku hlavy ani rukou, nešlo na ní, kromě výšky sezení, nastavit vůbec nic. Na chvilkové posezení za stolem je jistě zcela vyhovující, ale sedět na ní víc jak 8 hodin denně, to opravdu nebyla procházka růžovým sadem.

Ale jednou se mi do rukou dostalo managerské křeslo Sirius. Nejenže má opěrák hlavy a područky, ale můžete si na něm nastavit prakticky cokoliv. Může se pochlubit výškovým i hloubkovým nastavením sedáku, flexibilní bederní opěrkou i nastavením polohy a úhlu náklonu u opěrky hlavy. Stejně tak si můžete nastavit područky s možností posuvu a rotace horní části.

Sice nejsem žádný manažer, ale i tak si mé tělo zaslouží pořádné a především zdravé sezení. Na Zidle-obchod.cz křeslo Sirius najdete mezi kancelářskými židlemi. Není zrovna nejlevnější, ale věřte, že změnu poznáte, jakmile na něj usednete. Hlava se pohodlně opře, záda nijak netrpí. Můžu vřele doporučit.

Konečně pohodlné sezení Adresa : http://www.zidle-obchod.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: kancelářská židle
Uloženo: 14.10.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde