Zdravotne-Matrace.sk

Společnost Ján Kozel - Zdravotné matrace začala působit na trhu zdravotních matrací v roce 2008, nejprve na Slovensku, kde se nalézá její sídlo v Skalici a posléze také v České republice. Díky kvalitnímu a odbornému týmu zaměstnanců, obchod Zdravotne-Matrace.sk uspokojuje stále více zákazníků, kteří vyžadují nadstandardní komfort ležení a kvality spánku. Na požadavky svých zákazníků dokáže reagovat velmi rychle, obvykle do 24 hodin v případě e-mailových dotazů.
V nabídce obchodu jsou matrace ze všech typů matracových pěn a pružin. Nejprodávanější jsou matrace sendvičové, ve kterých se kombinuje více typů materiálu. Nejprodávanější anatomické matrace jsou 3, 5 a 7 zónové především latexové matrace.
Osobní přístup je klienty velmi oceňován. Osobní přístup ke klientovi je také krédem společnosti, kterým se především snaží naplňovat své motto: „minimum starostí, maximum péče“. Ve snaze naplňovat toto krédo firma zavedla výrobu atypických rozměrů, na zakázku lze vyrobit matraci jakéhokoliv tvaru či rozměru.
Zdravotne-Matrace.sk Adresa : http://www.zdravotne-matrace.sk/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: matrace, zdravotní matrace, latexové matrace, pružinové matrace
Uloženo: 09.08.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde