Apia cz, s.r.o. - Oční optika, brýle

Jednou z hlavních činností firmy APIA CZ s.r.o. je velkoobchod s dováženými obrubami a slunečními brýlemi světoznámých návrhářů a značek.
Tradici datující se od roku 1992 dnes doplňuje jedno z nejvýznamějších postavení firmy na optickém trhu v České a Slovenské republice.
Každá ze zastoupených značek je něčím charakteristická. Většina proslulých značek je spojena se známou osobností a tomu podléhá i celá reklamní kampaň (u značky POLICE Bruce Willis, George Clooney,nyní David Beckham), pro STING byl argentinský fotbalista Batistuta, nyní Michael Schumacher atd. Jsou značky vyrábějící módní a extravagantnější vzory, které rychle podléhají změně, tak jako ETRO nebo GIVENCHY. Naopak nadčasový design nabízí značka LOZZA, která produkuje vzory, které jsou v kolekcích i několik let. FILA vyrábí ryze sportovní vzory, CELINE a FURLA jsou zase zastáncem vysloveně dámského stylu.
Každoroční objem kolem 2000 nových modelů kolekce tak dává dostatečně široký prostor všem zákazníkům bez rozdílu věku a pohlaví. Ve většině větších měst máme partnerské vztahy s optikami prodávajícími naše zboží (sluneční a dioptrické brýle). Na následujících stránkách najdete u prezentace jednotlivých značek i adresu optiky - prodejny, kde si můžete prezentované modely vyzkoušet a případně zakoupit.
Apia cz, s.r.o. - Oční optika, brýle Adresa : http://www.ocnioptika.com
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: oční optika, oční, optika, brýle, kontaktní čočky, sluneční brýle, dioptrické br
Uloženo: 17.05.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde