DP blog

Na svém blogu se věnuji tématům, která mi přijdou něčím zajímavá. Zejména se jedná o zkušenosti, které mě pozitivně obohatily, moudra, ke kterým jsem se dostal a názory, které bych rád šířil, nebo o nich alespoň diskutoval.

Příklady titulků vybraných článků:

Půst na 24 hodin, neboli day fasting, je cílené vynechání všech pokrmů po dobu jednoho dne. Půst lidé drží z mnoha různých důvodů nebo ze všech současně. Cílem postění mohou být redukce hmotnosti, duchovní rozvoj nebo celá řada zdravotních benefitů, které půst přináší. Pokud chcete s hladověním začít, je dobré vědět, proč tak činíte. Svou pozornost si zaslouží rovněž příprava a následný návrat ke stravě.

Jaký vliv má studená sprcha na zdraví člověka? Jaké reakce vyvolává v našem těle a jaké benefity přináší? Tyto otázky si jistě položí každý, kdo o něčem podobném přemýšlí. Studená voda není přece potěšením, které by člověk vyhledával pro nic za nic. Zdraví a vitalita by však měly být dostatečné důvody k opuštění komfortní zóny. I když se vám nechce. A můžete mi věřit, že po probuzení, nebo před spaním,se vám nebude chtít téměř nikdy.

Nedávné studie ukazují, že většina lidí silně podceňuje své schopnosti. Když se zamyslíte, určitě si vybavíte několik takových lidí ve svém okolí. Každý zdravý člověk je však vybaven téměř nekonečným potenciálem pro rozvoj svého vzdělání a kreativity. Celých 95% toho, co dnes víme o možnostech lidského mozku, bylo zjištěno v posledních 20-ti letech. A stále je to jen zlomek. Vzdělávací systémy, univerzity a organizace okolo nás se na tento fakt teprve adaptují a proto se často stává, že je náš rozvoj od samotného počátku neúmyslně sabotován.

atp...
DP blog Adresa : http://dpblog.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: osobní rozvoj, cestování, zdravý životní styl
Uloženo: 09.11.2018
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde