Kyslíkové studio Ostrava

Inhalace kyslíku
Užívejte kyslíku jak pro zdraví, tak pro mysl
Vdechování čili inhalace kyslíku, odborně nazývána oxygenoterapie je celosvětově velmi známá metoda, jak rychle a efektivně bojovat proti civilizačním nemocem, jako je nesoustředěnost, bolest hlavy, únava, nespavost, deprese nebo migréna a zároveň tak zvyšujete mozkovou činnost a kapacitu mozku, což je vhodné při učení, pracovní náročnosti nebo také při aktivním životním stylu.

Vdechování kyslíku Vám pomůže také se zvýšením imunity organismu, s dušností, při léčbě astmatu, při obnově buněk, při bronchitidě, ischémii a při léčbě či prevencí proti spoustě dalších nemocí.

Výhody a omezení inhalace kyslíku
Inhalace kyslíku zpomaluje projevy stárnutí, zlepšuje fyzickou a mozkovou aktivitu. Oxygenoterapie prodlužuje a zkvalitňuje život.

Inhalace kyslíku se nedoporučuje při: epilepsii, krátce po transplantaci orgánů, zvýšené činnosti štítné žlázy, pokročilé ateroskleróze, odlupování sítnice, zeleném zákalu, hnisavé sinusitidě, pokročilém vředovém onemocnění žaludku.

Oxygenoterapie pozitivně působí na celý organismus. Nejste-li si touto terapií jistě, můžete se poradit ze svým lékařem, obecně je ale inhalace kyslíku označována za velmi bezpečnou a dosti účinnou terapii.

Uvolnění v masážním křesle s nápojem
Ke kyslíkové terapii nebo kyslíkové aromaterapii Vám rádi bezplatně nabídneme dobrý čaj, vodu nebo kávu. Můžete si tak kyslík pořádně užít a přitom maximálně relaxovat.

Zároveň Vás usadíme do velmi pohodlného masážního křesla, kde si sami můžete určovat, která část křesla Vás bude masírovat, ať jsou to ramena, záda, bedra nebo stehna. Masážní je totiž i taburetka. Naše křesla mají navíc funkci vyhřívání, kterou si můžete kdykoliv zapnout či vypnout.

Naše Kyslíkové studio - Váš maximální odpočinek.

Jsme moderní Kyslíkové studio v centru Ostravy. Naleznete nás kousek od obchodního centra Forum Nová Karolina.

www.kyslikove-studio.cz
https://www.facebook.com/kyslikovestudio/
Kyslíkové studio Ostrava Adresa : http://www.kyslikove-studio.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: studio kyslík, oxygenoterapie, klid, relaxace, inhalace kyslíku v Ostravě
Uloženo: 27.08.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde