Rodinná ekofarma

Ekofarma: Sad u ořechového háje, Jezvé spojuje produkci kvalitního bio ovoce se společenskými aktivitami.
Na farmě je veřejnosti přístupná výuková včelnice, která nabízí pro dětské kolektivy zdarma programy u včel, kde je možné nahlédnout do fascinujícího světa včel, ale také mnoho dalších programů směřujících k poznání života na farmě. Za tyto aktivity získali mnohá ocenění, jako například Makro dobrý podnikatel 2015, Společnost přátelská rodině, majitel byl oceněn, jako Živnostník roku 2011 a ještě mnohá další ocenění.
Bio ovoce, zeleninu a med je možné zakoupit přímo na farmě, případně na trzích v Praze. O kvalitě zdejší produkce svědčí například také titul pro květový med: Výrobek roku 2015 Libereckého kraje.

Pokud si telefonicky domluvíte schůzku umožní Vám volnou procházku sadem s možností ochutnání právě zrajících plodů, také je možné se domluvit na přespání v sadu a využít místo k příjemnému táboráku.
Do sadu míří nejenom dětské kolektivy, ale zejména rodiny s dětmi, individuální nadšenci zdravého životního stylu, ale také senioři, kteří využívají procházku sady k příjemnému trávení volných dní.

Návštěvu nebo nákup ovoce je možné domluvit na telefonu: 775 690 531
Rodinná ekofarma Adresa : http://www.ekosad.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: ekofarma, bio, ovoce, zelenina, med, výuková včelnice,
Uloženo: 26.06.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde