Pedikúra a masáže

Ing. Diana Dürichová, DiS. se o oblast zdraví a krásy zajímala již na střední škole. Bylo tedy jasné, že při volbě vysoké školy dá přednost zdravotnickému oboru. Po vystudování vyšší školy zdravotnické se vrhla na studium další vysoké školy, tentokrát se zaměřením na životní prostředí a chemii.
Již při svém studiu vysokých škol působila jako masérka a pedikérka v salónu krásy. Na tyto obory si udělala rekvalifikační kurz. Když jí poté bylo nabídnuto, aby působila jako lektor rekvalifikačních a doškolovacích kurzů v této oblasti, vzala to s velkým nadšením.
Diana Dürichová působí nejen jako lektor oborů masáže, pedikúra, manikúra, ale zároveň se v této oblasti neustále intenzivně vzdělává. Je jí jasné, že v těchto oborech se vyskytují neustálé novinky a je nutné je sledovat. Navštěvuje semináře, konference, veletrhy a jiné akce, kde čerpá inspiraci pro svou práci.
Jako lektorka při své činnosti postrádala praktickou a srozumitelnou publikaci na téma Pedikúra. Proto se rozhodla, že napíše knihu Praktická pedikúra - příručka pro podologickou praxi, z které bude přednášet svým studentům. Zároveň je tato publikace dostupná v knihkupectvích. Na knize spolupracovala se svými kolegy a doktory, se kterými daná témata konzultovala.
Diana Dürichová má zavedený malý salónek u Mladé Boleslavi, kde zároveň probíhá školení rekvalifikačních kurzů. Snaží se svým klientům vycházet maximálně vstříc a předat jim veškeré své vědomosti a zkušenosti.
Pedikúra a masáže Adresa : http://www.erakurzy.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Diana Dürichová, Praktická pedikúra, pedikúra, manikúra, masáže, rekvalifikační
Uloženo: 14.05.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde