Cvičení na ploché nohy - Cvičení je hra

Rádi bychom Vás upozornili na nové www stránky, určené hlavně maminkám a jejich dětem. Najdete zde mnoho zajímavých pohybových her pro děti. Tyto pohybové hry neboli cvičení jsou zaměřeny hlavně na nápravu ploché nohy. Děti jsou tak hravou formou stimulovány k intenzivnímu cvičení. To s sebou samozřejmě přináší významné výsledky. Již za měsíc vytrvalého hravého cvičení můžete pozorovat první výsledky. Nožičky dětí se začínají pomaloučku tvarovat. Je to mnohem efektivnější způsob nápravy plochých nohou než je např. klasické nošení ortopedických vložek. Při vytrvalém cvičení na ploché nohy můžete ortopedické vložky používat již jen jako oporu nohy, která je správně vytvarovaná vhodným cvičením.
Autoři webu mysleli i na možnost online cvičení, takže na stránce online dětské hry zdarma najdete možnost cvičit přímo z pohodlí domova. Cvičení je pro děti zajímavé a přitažlivé, proto se k pohybovým hrám často vracejí zcela sontálně a rády.
Všechny pohybové hry jsou koncipovány jako cvičení s hračkami. Proto si vytáhněte své oblíbené hračky a začněte cvičit. Najdete zde hodně inspirace pro oblíbené a rozšířené hračky. Jako zástupce můžeme jmenovat např. plyšové hračky, FisherPrice hrací stoleček, Barbie svítící mořská panna, Domino, Gougouni,...
Co na stránkách nenajdete? Součástí stránek zatím nejsou recenze k jednotlivým cvikům a ani komentáře odborných pracovníků – lékařů. Autor stránek s tímto rozšířením počítá do budoucna. Nicméně již nyní se může každý návštěvník stánek vyjádřit v otevřené diskuzi.
Navštivte stránky Cvičení je hra a naučte děti milovat cvičení na ploché nohy!

Cvičení na ploché nohy - Cvičení je hra Adresa : http://www.cviceni-je-hra.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: děti, pro děti, plochá noha, ploché nohy, hračky, cvičení, pohybové hry
Uloženo: 13.04.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde