Prodlužování řas

Prodlužování řas Praha tento trend se postupem času stal kosmetickou službou většiny prestižních kosmetických salónů. Není tedy pochyb o tom, že když chce žena vypadat atraktivně a svůdně nejlepším řešením je prodlužování řas. Metoda prodlužování řas, kdy jsou přilepovány jednotlivé syntetické řasy na jednotlivé řasy přírodní. Čímž se docílí efektu prodloužení řas, přirozené prodloužené řasy se chovají a vypadají zcela přirozeně. Zároveň jsou řasy silné a dlouhé a očím dávají neodolatelný pohled. Aplikace řas vyžaduje v průměru 35 – 40 řas na jedno oko. Jejich aplikace trvá od 45 min do 1.5 hod podle počtu aplikovaných řas.

Několik tipů pro prodloužené řasy



Nejdůležitější ze všeho je chránit si spoje. Pamatujte si, že řasy se dají odlepit záměrně - pokud to budete požadovat, ale mohou vám také vypadat když, náhodou použijete nevhodnou kosmetiku. Barviva, krémy, mycí prostředky často obsahují oleje, které oslabují nebo-li rozpouští spoje. Obecně platí to, že prodloužené řasy vypadají tak skvělé, plně a výrazně, že není vůbec zapotřebí používat řasenku. Sama se o tom přesvědčíte již po aplikaci.
Mám tu i dalších několik doporučení:
• Snažte se vyvarovat silného mechanického působení na řasy, což je (spánek obličejem do polštáře, tření řas, nesprávné odličování, nadměrné používání řasenky atd.
• Moře a bazén životnost řas mohou o něco zkrátit. U moře se zvyšuje metabolismus a i vlastní řasy se vyměňují rychleji.
• Odličujte se velmi opatrně pomocí vatových tyčinek. VODOU odličujte v okolí očí. Nepožívejte Odličovače na olejové bázi, rovněž jako i kosmetická mléka k odličování očního okolí zakázány.
• Použití řasenky je vhodné omezit. Každopádně každodenní použití zkrátí životnost řas.
• Je vhodné, aby klientka opatrně pročesávala řasy speciálním kartáčkem na řasy, aby se řasy nezaplétali a nerozcuchávali.
Novinka: Shellac – neodolatelně lesklé nehty zároveň odolné vůči jakémukoliv oděru.

Prodlužování řas Adresa : http://prodluzovani-ras.xf.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Prodlužování řas Praha, Prodlužování řas
Uloženo: 25.03.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde