Rekvalifikační a doškolovací kurzy

ERA Centrum vzdělávání je v ČR již od roku 2004 a úspěšně proškolila v oblasti péče o tělo mnoho studentů. Absolventi kurzů v ERA centru působí převážně v soukromém sektoru a našli uplatnění i v lázeňských centrech. Někteří úspěšně podnikají i za hranicemi ČR.

ERA Centrum nabízí tyto rekvalifikační kurzy - Kosmetické služby, Masér, Poradce zdravého životního stylu, Pedikúra, Manikúra, Nehtová modeláž, Provoz solárií, Holičské a kadeřnické služby. Zahájit kurz může student okamžitě, zahajuje se každý týden. Zkoušky se konají každý měsíc a je na studentovi, na který termín se napíše. Dle toho se vytváří rozvrh. Ten je šitý studentovi přímo na míru, takže lze studovat i při práci nebo při mateřské. Vzdělávací centrum nabízí také dálkovou formu studia.

Vzhledem k nutnosti neustálého vzdělávání v oborech nabízí ERA centrum také doškolovací kurzy nejen pro své absolventy. Jedná se např. o Dornova metoda, Kineziotaping, Reflexologie, Technika míčkování, Baňkování, Ošetření zarostlého nehtu, Nail art, Permanentní lakování, Svatební a společenské účesy, Lymfodrenáž, technika barvení styl Ombré, Stiletto apod.


Kurzy Vás provází vždy dlouholetí pracovníci v oborech, kteří jsou v kontaktu se svými studenty i po absolvování rekvalifikačních a doškolovacích kurzů. V případě zájmu nabízí také odborného garanta a nákup produktů pro praxi.

O kvalitě služeb Vás přesvědčí recenze absolventů na stránkách vzdělávacího centra. Dozvíte se na nich také, jak docílit proplacení kurzu úřadem práce. V kategorii Časté otázky také naleznete otázky nejen ke studiu, ale i odborná témata. V kategorii Novinky pak aktuální informace.

ERA Centrum vzdělávání je to pravé vzdělávací středisko pro Vás. Přináší kvalitní služby za přijatelné ceny a vždy dbá na osobní přístup a vstřícné vystupování.
Rekvalifikační a doškolovací kurzy Adresa : http://www.erakurzy.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: vzdělávací centrum, rekvalifikační kurzy, rekvalifikace, doškolovací kurzy
Uloženo: 10.03.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde