Čínské kuličky

čínské kuličky jsou tradicí prověřené a stále velmi oblíbené relaxační pomůcky. Nyní se je můžete objednávat v dárkovém balení z internetového obchodu Modom.cz a to za akční cenu 198 Kč! Prohlédněte si naši nabídku čínských kuliček a vyberte si motiv podle svých představ. Cvičení s čínskými kuličkami pozitivně působí jak na psychické, tak fyzické zdraví. Modom.cz – pro Váš zdraví život.

Proč si pořizovat čínské kuličky

Cvičením s čínskými kuličkami posilujete jemnou motoriku rukou a zároveň zpevňujete svalstvo celých paží. Čínské kuličky díky svým vibracím uvolňují tkán a stimulují krevní oběh. Cvičení komplexně podporuje tok životní energie a činnost vnitřních orgánů. Zajímají Vás další pozitivní účinky čínských kuliček? Nahlédněte do našeho e-shopu, kde najdete podrobný popis tohoto produktu, včetně všech parametrů.

Darujte čínské kuličky

Lámete si hlavu s vhodným dárkem pro Vaše blízké? Darujte jim stylové čínské kuličky ! Čínské kuličky navíc dodáváme v dárkovém balení, které ladí si motivem kuliček. Čínské kuličky mohou být zároveň originální dekorací interiérů se závanem dálného Východu. Máte ohledně čínských kuliček nebo jiných masážních pomůcek nějaké dotazy? Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat!

Čínské kuličky za skvělé ceny pořídíte jedině na Modom.cz!


Čínské kuličky Adresa : http://www.modom.cz/produkty/zdravotni-pomucky/masazni-pomucky/sjh-203c-cinske-kulicky-v-darkovem-baleni.html
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: čínské kuličky
Uloženo: 19.01.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde