Mai Thai - Thajské masáže Říčany

Classic Thai

Tradiční thajská masáž je založena na masérových znalostech a zkušenostech energetických drah v těle. Vyvíjí tlak na akupresurní body, svaly a šlachy za pomocí svých palců, dlaní, loktů, kolen a chodidel. Tlak je prováděn v kombinaci s protahováním končetin a páteře a tím odblokovává linie energií. Pacientovi tak přináší celkové psychické i fyzické uvolnění. Vaše tělo zbaví napětí a navodí harmonii všech jeho částí.

Masáž probíhá v pohodlném oblečení a je vhodná pro všechny věkové kategorie.

Aroma

Thajská aroma masáž je z thajských masáží nejvíce relaxační thajskou masáží, při které se nepoužívá tlaková metoda, ale více se maséři věnují uvolnění svalového napětí za použití speciálního aromatického orientálního oleje. Při masáži se postupně masér věnuje každé části těla, od konečků prstů na nohou až po kořínky vlasů. Aroma masáž je jednou z nejefektivnějších forem relaxace a regenerace, napomáhá odstranit stres, únavu a celkové napětí.

Thai Oil

Thajská masáž za pomocí oleje z orchidejí.Jedná se o tradiční thajskou masáž spojenou s jemnou masáží celého těla. Thajské oleje přispívají k celkové relaxaci, regeneraci svalů a odstranění jejich ztuhlosti, odbourání bolesti, odstranění napétí, únavy a navození harmonie ve Vašem tělě.

Back ( Záda )

Tato thajská masáž je založena na spojení tradiční thajské masáže a speciálního masážního oleje z levandule. Je zaměřena především na odstranění bolestí zad, šíje a ramen za pomocí hmatů a tlaků na akupresurní body. Díky tomuto se postupně odblokovává páteř a klouby, odstraňuje bolesti hlavy a stres. Právě bylinné masti napomáhají k uvolnění svalů a k celkové relaxaci. Při této masáži se therapeutka věnuje hlavně zádům a zadním stranám nohou.


Coconut

Jedinečná masáž celého těla, která zanechá Vaši pokožku sametově jemnou. Díky blahodárným účinkům panenského kokosového oleje z produktů značky Renia je tato masáž stále oblíbenější. Tato příjemná relaxace je doprovázena jemnou kokosovou vůní. Doporučuje se před opalováním a blahodárně působí a zklidňuje pokožku po spálení od sluníčka.

Hot Candle ( Masážní svíčka )

Jemná kompozice bambuckého másla, slunečnicového oleje, olivového oleje, přírodních výtažků a esenciálních olejů zbaví Vaše tělo i mysl únavy a dodá Vám zcela novou energii. Zahřáté ingredience působí jemně, ale intenzivně na Vaše tělo, které tak může vstřebat všechny potřebné minerály a hydratační látky. Je ideální pro regeneraci svalů. Díky snadné penetraci účinných látek je výsledný efekt na pokožce okamžitě viditelný, pleť je jemná, vláčná a vyživená. Navíc se během procedury uvolňují vonné kompozice působící na všechny smysly a umocňující pocit pohody a relaxace. Rozehřátý olej se dlaněmi aplikuje na tělo a je jemně vmasírovaný do pokožky. Pro tuto masáž si sami můžete dle vlastního výběru zvolit konopnou, levandulovou nebo orienátlní masážní svíčku.

Foot

Tato masáž chodidel spočívá zejména ve stimulaci reflexních bodů. Jsou při ní použity vonné oleje s mentholem, který má uvolňujícími účinky. Působí na snižování stresu, zlepšuje krevní oběh, zbavuje Vaše tělo únavy a přináší tak celkové uvolnění. Masáž je prováděna buď 30 nebo 60 minut. 60-ti minutová masáž je doplněna také o masáž ramen, šíje a hlavy.

Head Relax

Uvolňující masáž obličeje a hlavy, při které je použita akupresurní technika. Stimuluje energetické body na tvářích a uších, prokrvuje vlasové kořínky a tím pomáhá její regeneraci. Zbaví Vás nervového napětí. Má velmi dobré antistresové účinky.

Face

Masáž obličeje patří v Thajsku ke každodennímu rituálu. Jde o uvolňujicí masáž s relaxačními účinky zejména na centrální nervovou soustavu. Díky působení na krevní oběh a na pružnost obličejových svalů, oddaluje proces stárnutí.

Je vhodná nejen pro ženy, ale i pro muže. Díky této masáži získáte pocit uvolnění a po náročném dni se zbavíte nervového napětí.

Pregnant

Uvolnující masáž vhodná pro nastávající maminky. Odstraňuje zejména od bolesti zad a hlavy, napomáhá proti nespavosti, otokům a dodává pocit úlevy a svěžesti. Masírují se hlavně nohy a ruce, ramena, šíje, hlava a obličej za pomocí pravého panenského kokosového oleje.Masáž je prováděna v leže na boku, tak aby nebyl tlak na bříško.

Pokud má nastávající maminka problémy s krevním tlakem (příliš nízký nebo naopak vysoký), doporučujeme před samotnou masáží konzultaci s vlastním lékařem. Masáž je vhodná v období mezi 3.-8. měsícem těhotenství.

Prosím informujte therapeutku na těhotenství před masáží !!!
Mai Thai - Thajské masáže Říčany Adresa : http://maithai.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: masáže Říčany, relaxační masáž Říčany, thajské masáže Říčany, masáže Praha, rela
Uloženo: 27.11.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde