Jak zkrotím své chutě? Poraďte mi!

Přední specialistka na nutriční poradenství a zdravou výživu MUDr. Václava Kunová ve spolupráci se serverem www.KrabičkovéDiety.info připravila sérii článků, které se zaměřuji na zkrocení zlých chutí, výběr správné krabičkové diety, pitný režim apod. Právě krabičková dieta je jednou z metod, které Vám pomohou s Vašim přechodem na zdravou stravu. Je třeba upozornit, že krabičková dieta musí být kvalitní.
Dalším doporučením od naší redakce je komunikace s odborným výživovým poradcem, který Vás nejlépe seznámí se zásady, které je nezbytné dodržovat. Ačkoli se to může zdát jako klišé, právě sport je dalším bojovníkem proti zkrocení chutí. Po sportu je navíc doporučována konzumace sacharidů, tedy cukrů, od kterých jste tělo během aktivity zbavili.
Velmi důležitou roli při hubnutí a zkrocení chutí hraje pitný režim, který můžete doplnit o slabou kávu či kvalitní čaj. Právě pitný režim je to, co startuje Vaše tělo k lepším výkonům. Přečtěte si například článek ?Co všechno můžete pít při hubnutí? od MUDr. Kunové.
Jak zkrotím své chutě? Poraďte mi! Adresa : http://www.krabickovediety.info
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Krabičková dieta, Dieta do domu, Zdravá dieta ,Rychlá dieta, Rychlé hubnutí, Zdr
Uloženo: 25.10.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde