Vsaďte na svou visáž při hledání kariéry

Zná to snad každý ve věku 40-65 let, který v poslední době hledal své místo na trhu práce, řada z Vás však bez úspěchu. Co s tím? Ačkoli to může znít jako klišé, vsaďte na první dojem. Žádný zaměstnavatel nechce mít zaměstnance, který je v novodobém světě jak alenka v říši divů, neumí pracovat na počítači a do toho zanedbává svou vizitku, vzhled! Nejste profík v oblasti IT ani špičkový manažer? Nevadí, prodejte svůj věk, zkušenosti a seriózní vzhled, pomocníkem Vám může být plastická chirurgie či konzultace Vašeho šatníku s odborníkem či potomkem a nechte si do toho mluvit, jde o Vás.
Řada zaměstnavatelů uvádí, že mají zájem o starší zaměstnance, kteří dávají pozicím seriózní vzhled zaběhlé firmy a zkušených zaměstnanců, nechte si tedy poradit a vybavte se na pohovor šarmem. Víme, že to může znít přehnaně a povrchně, ale vězte, že například estetické zvětšení rtů Vám může vybudovat hvězdnou kariéru obchodní zástupkyně v řadě firem.
Facelift neboli odstranění vrásek patří mezi další zákroky, které uberou Vašemu vzhledu řadu let a zvýší tak šanci na trhu práce. Nepřehlížejte svou vizitku a investujte do své osoby, která jde ruku v ruce se znalostmi, které Vás samy neprodají. Vhodným doporučením může být i návštěva kosmetického salónu, kadeřníka či manikúry.


Vsaďte na svou visáž při hledání kariéry Adresa : http://www.laderma.cz/zvetseni-rtu.asp
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: plastická chirurgie, plastika, plastická operace, facelift, transplantace vlasů
Uloženo: 25.10.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde