Kila dolů, sebevědomí ke hvězdám!

Diety, cvičení, experimenty ? jak dopadají, víme všichni, a proto doporučujeme se jim vyvarovat. Pokud dieta, jedině krabičková,pokud cvičení, jedině efektivní a pokud experiment, pokud možno žádný! Vsaďte na osvědčené metody, které kombinují příjem kvalitních surovin a přirozený pohyb a netrapte se semínky a hodinami na běžících pásech, jde to i jinak.
Existují dva základní způsoby jak dosáhnout konsensu úbytku váhy. Jeden je pro méně odhodlané a movitější, druhý pro všechny, kteří mají vůli. Začněme prvním z nich.
Jak jistě tušíte dle nápovědy, pro movitější a méně odhodlané se na trhu nabízí léty ověřené metody jako je například zmenšení prsou estetickou chirurgií či liposukce, neboli odsátí tuku. Jedná se o metody, které jsou opravdu nadmíru účinné, rychlé a pokud pomineme bolest i bez námahy. Plastická a estetická chirurgie navíc nabízí možnost financování určitých zákroků (plastická operace víček, zmenšení prsou) z prostředků zdravotních pojišťoven.
Druhá z možností kombinuje dvě hlavní složky, kterými jsou, zdravá strava a přirozený pohyb. Mezi nejčastější argumenty, které brání výkonu těchto možností patří málo času a peněz, kde je mýtus? Zdravá strava je sice dražší, nicméně omezení příjmu potravin na zdravé položky poznamená Vaši peněženku právě naopak. Ušetříte na pochutinách a nepotřebných potravinách, které Vašemu tělu spíše vezmou nežli dají. Málo času? Každý si najde 15 minut na ranní cvičení či hodinu na večerní procházku s partnerem, dětmi či domácím mazlíčkem.
Změňte svou váhu, změňte svůj život a ciťte se mnohem lépe!
Kila dolů, sebevědomí ke hvězdám! Adresa : http://www.laderma.cz/zmenseni-prsou.asp
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: plastická chirurgie, plastika, plastická operace, facelift, transplantace vlasů
Uloženo: 23.10.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde