Jako páni kluci

<p style="text-align: justify>Příběh Clarks  začíná v 19. století ve Velké Británii v ovčí koželužně založené Cyrusem Clarksem. V roce 1830 se jeho bratr James stal jeho společníkem a společně začali vyrábět první střevíčky z ovčí kůže: měkké a neuvěřitelné pohodlné k nošení. Clarks stanovil jejich priority a normy technologického procesu výroby. Od té doby se značka stává známou pro jejich trendy kolekce městských bot, kabelek a kožených doplňků. V přirozeném vývoji, jejich boty a kabelky kombinují preciznost detailů provedení, kvalitu a styl tradičních modelů, které přitahují svojí autentičností a moderním pojetím.<p style="text-align: justify>
Vagabond bylo založeno na konci 60. let v Portugalsku. Značka se věnovala zpočátku tvorbě obuvi pánské, nyní tvoří i modely pro ženy. Společnost je nyní situována ve Švédsku a vyrábí více než 2 miliónů párů obuvi a kožené galanterie ročně a je přítomno ve 25 zemích světa. Značka perfektně kombinuje elegantní, městský styl vždy podle posledních módních trendů.
<p style="text-align: justify>Dr. Martens je legendou ve světě obuvi. Pohodlné a velmi odolné, rok za rokem, Dr. Martens se stává symbolem pro mnohá hudební odvětví. Móda, fascinace a autentičnost, značka je fenoménem doby. Více než 50 let od svého vzniku nepřestává být značka inovativní a důležitá, jako symbol, ke kterému se upínají celé generace.
<p style="text-align: justify> Všichni znají značku TUK a její známé boty na platformě s excentrickým nádechem. Je to více než jen pár obuvi: instituce pro všechny, kteří jsou vyznavači punku a rock´n´rollu, respekt! A že Vy jste nikdy nezlobili? Tato značka Vás navrátí do 50. let, ocitnete se na koncertech Teddy Boys a Rockabilly. Boty jsou na rovnoběžném podpatku, abyste na koncertě dobře viděli a přináší tím svůj typický rebelský styl. A nyní, více než po 60-ti letech, TUK pokračuje v jejich módním dobrodružství.
<p style="text-align: justify>Betty London  je určena ženám, a to úplně všem ženám! Těm co chtějí být svůdné. Těm z města, které si rády užívají dobrodružství. Těm odvážným, které si stojí vždy za svým stylem a jsou okouzlující při každé příležitosti. Všem těnto ženám a samozřejmě i všem ostatním, nabízí Betty London kolekci bot a kabelek. Jejich vzhled je velmi trendy a cena je dovoluje pořídit každému. Ať už si Betty London pořídíme pro cesty do práce, nebo na procházky s dětmi, pro romantické večeře při svíčkách, nebo večery s kamarádkami, tato značka se ukazuje jako dobrý partner pro každou z našich životních etap.
Jako páni kluci Adresa : http://www.spartoo.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: boty, obuv, móda, pánská obuv, dámská obuv, kozačky, Vagabond, Clarks
Uloženo: 17.10.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde