Scientologická církev dostane cenění


Scientologická církev byla mezi náboženskými skupinami, které tchaj-wanský ministr vnitra ocenil dne 10. září Oceněním náboženské znamenitosti za vynikající zásluhy společnosti.
Jedná se o desátý rok po sobě, kdy ministerstvo vnitra ocenilo Scientologickou církev pro její dobročinné aktivity a komunitní práce.
Služba komunitě je ústřední zásadou Scientologického náboženství. Církev podporuje humanitární iniciativy, aby napravila některé z nejpalčivějších problémů společnosti, včetně zneužívání drog a porušování lidských práv.
•Během uplynulého roku Tchaj-wan scientologové uspořádali protidrogové výchovné a preventivní přednášky a workshopy Pravda o drogách v 64 školách.
•Prostřednictvím těchto programů se od září 2012 dostaly faktické informace o užívání drog a jeho následcích ke 14 000 studentů.
Průzkum ministerstva školství v oblasti lidských práv z roku 2011 odhalil 4300 oznámených případů násilí na školách a šikanování v minulých 2,5 let s 4,5 procenta ze 100 000 dotázaných středoškoláků připouští, že byli biti nebo byli terčem vydírání svých spolužáků.
Aby změnili základní postoje, které dovolují toto zneužívání:
•Dobrovolníci z Tchaj-wanské Scientologické mise oslovili více než 129 tisíc studentů s výukou o lidských právech.
•Scientologové vedli přednášky a semináře o lidských právech ve 188 školách, což oslovilo více než 21 000 studentů v průběhu uplynulého roku.
Více informací o humanitárních programech podporovaných Scientologickou církví naleznete na webových stránkách Scientologie.

Scientologická církev dostane cenění Adresa : http://www.scientology.org
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 26.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde