Investujte do svého těla!

Estetická dokonalost na nás vyzařuje téměř z každého amerického filmu a Evropa se stává středem dokonalosti. Evropský člověk je považován za člověka, který ztělesňuje krásu, umění pro design a zároveň kus historické konvence. Ptáte se sami sebe co Vám chybí, proto abyste se cítili lépe? Přijde Vám, že necháváte mladí v dáli a že mladší generace diktují tempo? Nejste sami.
Je dokázáno, že tělesná krása má nesporný vliv jak na psychiku člověka, tak na jeho osobní i pracovní úspěchy. Téměř každá klinika plastické chirurgie se střetává se zpětnou vazbou pacientů, kteří potvrzují, že po podstoupení estetického zákroku dosahují vyšších životní úspěchů, našli si partnera, lepší práci, nebo se cítí zkrátka lépe. Změňte svůj život i Vy?

Víte jaké zákroky kralují žebříčkům úspěšnosti? Jedná se zejména o zvětšení prsou, které má nesporný dopad na psychiku pacientek, které po provedení disponují vyšším sebevědomím a tím zvyšují šance na životní úspěch. Přečtěte si více o plastickém zvětšení poprsí či o jeho modelaci.
Dalším zákrokem, který pacienti nejčastěji uvádějí patří plastická operace nosu, očních víček, či chvalně i nechvalně známá liposukce. Zjistěte více informací o těchto žádaných zákrocích.
Netrapte se svým zevnějškem a dejte Vašemu tělu nový náboj, zvyšte pravděpodobnost svých životních úspěchů a staňte se členy elity, mezi kterou se budete cítit výrazně lépe.
Investujte do svého těla! Adresa : http://www.laderma.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: plastická chirurgie, plastika, plastická operace, facelift, transplantace vlasů
Uloženo: 23.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde