Mise Scientologické církve otevírá dveře

Los Angeles, Kalifornie
25. srpna 2013

S rostoucí kongregací mise přerostla svoji bývalou budovu a začala hledat nový domov. Našli ideální místo na rohu Hillhurst Avenue a Avokádové ulice, kde od základu postavili svoji novou misi na ploše 740 m2. Její španělský koloniální design je v souladu s převládajícím architektonickým stylem v Los Feliz a sousedním Hollywood Hills. Budova představuje čtyřnásobnou expanzi a nyní je připravena pojmout farníky mise a představit novým Dianetiku a Scientologii.
Filmový a televizní herec Patrick Renna stál v čele zřízení nového domova mise. Na nedělní večerní slavnosti řekl: „Dostali jsme dar technologie od L. Rona Hubbarda, která umožňuje jedincům objevit praktická řešení mnoha reálných problémů, kterým denně čelí, od potíží s prací, rodinou a vztahy ke škodlivým účinkům drog a dalším úskalím života. A to je přesně to, proč tady tato mise je – pomoci jedinci změnit kondice a žít lepší život.“
Výkonná ředitelka mise Los Feliz, Jasmin Renna, mluvila o své vizi pro nové prostory: „Pro naše přátele a sousedy tady v Los Feliz jsou naše dveře otevřené a jste velmi vřele vítáni, abyste přišli a objevili Scientologii. Pro naše farníky: těšíme se na další dodávání služeb pro vás všechny v našem novém domově. A pro naše scientologické přátele, kteří chtějí založit mise ve městech po celém světě: zveme vás, abyste nás navštívili, spolupracovali s námi a tuto zkušenost si vzali domů – tak společně můžeme způsobit změnu v mnoha dalších komunitách.
___________________
Návštěvníci mise Los Feliz si mohou prohlédnout veřejné informační displeje hned za recepcí, které obsahují multimediální prezentace základních přesvědčení a praxe Dianetiky a Scientologie, stejně jako život a dědictví zakladatele náboženství L. Rona Hubbarda. Přehlídka nabízí dohromady více než 500 informačních a dokumentární filmů.
Jako Mise Scientologické církve je nové zařízení nastaveno tak, aby poskytovalo začáteční scientologické služby. Patří mezi ně populární kurzy zlepšení života, jejichž prostřednictvím může kdokoli najít funkční řešení běžných problémů každodenního života – jako třeba jak zlepšit manželství, úspěšně vychovávat děti, zvýšit osobní motivaci, stanovit a dosáhnout cíle a mnoho dalších.
Nová mise rovněž nabízí denní semináře se širokou škálou témat, včetně osobní efektivity. Hubbardův Dianetický seminář, který se koná každý víkend, je založen na klíčovém díle L. Rona Hubbarda Dianetika: Moderní věda o duševním zdraví, nejprodávanější knize, která odhaluje zdroj nočních můr, nepřiměřeného strachu a iracionálního chování – reaktivní mysl – a jak nad ní zvítězit.
Kromě toho mise nabízí duchovní poradenství, známé jako auditing (z latinského audire, naslouchat), a Purifikační program, vyvinutý L. Ronem Hubbardem k tomu, aby osvobodil jedince od duševních a duchovních škod způsobených léky a toxiny.
_________________________________
Scientologické náboženství založil autor a filozof L. Ron Hubbard. První Scientologická církev byla založena v Los Angeles v roce 1954 a náboženství se rozšířilo do více než 11 000 církví, misí a skupin s miliony členů ve 184 zemích.

Mise Scientologické církve otevírá dveře Adresa : http://www.scientology.org
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 11.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde