Kancelář pro nár. Záležitosti proti drog

| washington, d.C. • 24. Července, 2013 |
diplomaté, federální agenturní zaměstnanci, neziskové organizace a regionální aktivisté se shromáždili v kanceláři pro národní záležitosti scientologické církve na konferenci věnované zvýšení povědomí nebezpečí syntetických látek dne 26. Června, na mezinárodní den boje proti zneužívání drog a ilegálnímu obchodování s nimi organizace spojených národů.
“vzdělávací fÓrum pravda o syntetických drogách” představil zvláštní agent robert bell z agentury drug enforcement agency (dea) z oddělení syntetických drog a chemických látek promluvil o nové vlně syntetických drog, které jsou prodávány mladistvým - často se smrtelnými následky.
tisíce životů bylo kvůli těmto legálním látkám zmařeno, a jsou o to zákeřnější, protože jsou na trh uváděny na mezinárodní úrovni se zavádějícími a zdánlivě neškodnými názvy jako "potpourri", "koupelové soli" a "kadidla".
"nikdy nebylo v naší zemi představeno tolik nových léků," řekl bell, ve stejný den dea oznámila doposud největší konfiskaci syntetických drog - zabavila více než 3 300 liber syntetických drog. “v posledních třech letech se jedná o útok - záplavu. Bez ohledu na bezpečnost dětí a dospělých je dosahováno v této oblasti obrovských zisků. "
společně s bellem se na pÓdiu objevila také dr. Diane sauter, odborná asistentka urgentní medicíny ve washingtonské centrální nemocnici. Veteránka lékařské toxikologie, která lečí mladistvé na syntetické drogy dr. Sauter, popsala biologické důsledky syntetické spotřeby marihuany, což doplnila o příklady pacientů, kteří zemřeli.
dalšími řečníky byli clark carr, který je prezidentem mezinárodního narcononu a který představil hledisko dopadu syntetických drog na rehabilitační služby, a corwin knight, zakladatel nadace hope foundation reentry network, který přečetl dojemné osobní dopisy mladých vězňů, jejichž životy byly zničeny užíváním drog.
jesse morrow, ředitel sociálních reforem scientologické církve v kanceláři pro národní záležitosti, zakončil tuto událost přehledem programu pravda o drogách, který je jedním z největších světových nevládních programů věnujících se protidrogové výchově.
obhájce mladistvých a komunitní organizátor courtney bennet potvrdil důležitost fÓra: “zapojilo se spoustu odborníků na prevenci zneužívání návykových látek společně se členy veřejnosti, vedoucími osobnostmi a organizátory, aby pomohli zajistit, že veřejnost lépe porozumí negativním dopadům těchto syntetických drog na naši mládež.“
dobrovolníci ze scientologických kostelů a misí po celém světě ročně věnují pozornost mezinárodnímu dni boje proti zneužívání drog a nezákonnému obchodování s nimi organizace spojených národů, který prokazuje svou podporu drogové prevenci proti zneužívání návykových látek. Také známý jako světový den boje proti drogám, který byl vyhlášen valným shromážděním organizace spojených národů 26. Června 1987 a slouží jako každoroční připomínka významu boje proti společenským problémům, které vyplývají z užívání a zneužívání drog.
___
scientologická církev vydala brožurku, scientologie: jak pomáháme – pravda o drogách, vytvoření světa bez drog, aby uspokojila žádosti o více informací o protidrogovém vzdělání a pro iniciativu prevence, kterou podporuje. Pro získání více informací nebo přečtení kopie brožurky, navštivte tuto webovou stránku.
###
zakladatel scientologie l. Ron hubbard napsal, “planeta narazila na bariéru, která brání jakémukoliv rozsáhlejšímu sociálnímu pokroku – drogy a jiné biochemické látky. Ty mohou dostat lidi do stavu, který nejenom narušuje a ničí tělesné zdraví, ale může také zabránit jakémukoli stabilnímu pokroku v dosažení duševní a duchovní pohody.”
scientologická církev podporuje program pravda o drogách, což je jeden z největších světových nevládních protidrogových výchovných a prevenčních programů. Bylo nezvratně prokázáno, že pokud se mladí lidé dozví pravdu o drogách - faktické informace o tom, jaké drogy jsou a co způsobují – jejich užívání tomu úměrně klesá.


Kancelář pro nár. Záležitosti proti drog Adresa : http://www.scientology.org
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Scientologie, drogy, l. Ron hubbard
Uloženo: 14.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde