Tchaj-wanští scientologové oslovujímladé

Dobrovolníci z Misí Scientologické církve v Kaohsiungu a Tchaj-čungu ozvláštnili Mezinárodní den OSN proti zneužívání drog a nezákonnému obchodování s nimi aktivitami zaměřenými na boj proti zneužívání drog tím, že umožnili mládeži dozvědět se pravdu o drogách.

Mottem letošního Mezinárodního dne OSN proti zneužívání drog a nezákonnému obchodování s nimi je „Udělejte novým vrcholem svého života zdraví, ne drogy“ a tchaj-wanští scientologové dychtivě šířili toto poselství, zejména poté, co nedávný průzkum Tchaj-wanského úřadu pro potraviny a léčiva uvedl, že užívání klubové drogy ketaminu se od roku 2002 zvýšilo na 45násobek. Načasování této protidrogové preventivní akce bylo klíčové, protože dealeři často prodávají ketamin a jiné regulované látky v barech a karaoke klubech, které jsou populární zejména v létě.

V Tchaj-čungu dobrovolníci také v tento den zařídili promítání veřejných oznámení Pravda o drogách a distribuovali asi 5000 výtisků vzdělávací brožury Pravda o drogách studentům v osmi základních školách.
____

Scientologická církev publikovala brožuru Scientologie: Jak pomáháme – Pravda o drogách, Vytváření světa bez drog, aby vyhověla žádostem o více informací o iniciativách v oblasti prevence a výuky o drogách, které Církev podporuje. Více informací a brožuru najdete na webu Scientologie.
###

Zakladatel Scientologie, L. Ron Hubbard, napsal: „Planeta narazila na bariéru, která zabraňuje rozsáhlému společenskému pokroku – drogy a ostatní biochemické substance. Ty mohou dostat lidi do stavu, který nejenže znemožňuje a ničí fyzické zdraví, ale který může také zabránit jakémukoli stabilnímu pokroku v oblasti duševní nebo duchovní pohody.”

Scientologická církev podporuje Pravdu o drogách, jednu z největších celosvětových nevládních kampaní na drogovou prevenci a výuku o drogách. Nezvratně se prokázalo, že když je mladým lidem poskytnuta pravda o drogách – faktické informace o tom, co drogy jsou a co dělají – míra jejich užívání úměrně klesá.


Tchaj-wanští scientologové oslovujímladé Adresa : http://www.drogy.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: drogy,řekni ne drogám, Pravda o drogách, scientologie
Uloženo: 31.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde