SCIENTOLOGOVÉ UKÁZALI PRAVDU O DROGÁCH


Týden před 26. červnem, Mezinárodním dnem boje proti zneužívání drog a ilegálnímu obchodování s nimi, začal tým dobrovolníku ze Scientologické církve rozdávat výtisky brožurek Pravda o drogách dojíždějícím, cestujícím a turistům na hlavním vlakovém nádraží v Sydney, které je největší železniční stanicí v Austrálii.
V roce 1987, kdy byl poprvé vyhlášen Mezinárodní den boje proti zneužívání drog a ilegálnímu obchodování s nimi, vyjádřilo valné shromáždění organizace Spojených národů své odhodlání “posílit akce a spolupráci za účelem dosažení mezinárodní společnosti bez zneužívání drog”. Hlavním tématem letošní vzpomínkové slavnosti je “Učiňte vaše zdraví ‘novou výšinou’ v životě, ne drogy,” a vzdělávací materiály Pravda o drogách jsou plně sladěny s tímto tématem a účelem dne.
Pravda o drogách je dlouhotrvající program, který je podporován Scientologickou církví. Brožurky Pravda o drogách popisují, jak drogy fungují a jak mohou ovlivnit tělo a mysl, proč je lidé užívají a také účinky nejvíce zneužívaných látek.
____
Scientologická církev vydala brožurku, Scientologie: Jak pomáháme – Pravda o drogách, Vytvoření světa bez drog, aby uspokojila žádosti o více informací o protidrogovém vzdělání a pro iniciativu prevence, kterou podporuje. Pro získání více informací nebo přečtení kopie brožurky, navštivte drogy.cz.
###
Zakladatel Scientologie L. Ron Hubbard napsal, “Planeta narazila na bariéru, která brání jakémukoliv rozsáhlejšímu sociálnímu pokroku – drogy a jiné biochemické látky. Ty mohou dostat lidi do stavu, který nejenom narušuje a ničí tělesné zdraví, ale může také zabránit jakémukoli stabilnímu pokroku v dosažení duševní a duchovní pohody.”
Scientologická církev podporuje program Pravda o drogách, což je jeden z největších světových nevládních protidrogových výchovných a preventivních programů. Bylo nezvratně prokázáno, že pokud se mladí lidé dozví pravdu o drogách - faktické informace o tom, jaké drogy jsou a co způsobují – jejich užívání tomu úměrně klesá.

SCIENTOLOGOVÉ UKÁZALI PRAVDU O DROGÁCH Adresa : http://www.drogy.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: drogy,řekni ne drogám, Pravda o drogách, scientologie
Uloženo: 24.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde