Vyberte si nový přírodní sprchový gel

Sprchové gely


Ať už dáváte přednost sprše před relaxací ve vaně či naopak, můžete Váš očistný rituál zpestřit úžasnými vůněmi, konzistencemi a různými způsoby použití sprchových gelů Body Basics. Střídat a kombinovat je můžete bez omezení dle své fantazie či momentálního rozpoložení a nálady. Přírodní sprchové gely zajistí pokožce Vašeho těla šetrnou, zároveň však důkladnou očistu, a něžně ji provoní okouzlujícími vůněmi z pestrého světa ovoce, květin a rostlin. Zvolte sobě i své pokožce každodenní očistu a regeneraci šitou na míru.

Produktové řady


Poznejte jedinečné produkty bohaté na unikátní přírodní ingredience, které umí uspokojit potřeby i té nejnáročnější pokožky těla. Přírodní sprchové gely najdete v několika vůních a barvách, vždy ve dvou velikostech balení. Stačí si jen z nabízených tělových řad vybrat péči šitou vaší pokožce na míru.

Masážní a mycí doplňky ke sprchovým gelům


Mezi nabízenými masážními a mycími doplňky naleznete v našem eshopu především masážní rukavice, díky kterým lze snadno masírováním prokrvit pokožku celého těla a zároveň z ní odstranit odumřelé buňky. Pokožka bude po takové aplikaci společně s přírodním sprchovým gelem hebká a díky prokrvení se budete cítit svěží. Dalším masážním a mycím doplňkem je také tělový mop, který skvěle napění sprchový gel a uvolní se příjemná vůně. Koupel pak bude uvolňující a osvěžující.
Vyberte si nový přírodní sprchový gel Adresa : http://www.body-eshop.cz/sprchove-gely
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: přírodní sprchový gel, sprchový gel, sprchové gely
Uloženo: 02.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde