BODY-ESHOP.cz – Přírodní kosmetika

Již po deset let se přírodní kosmetika Body Basics kompletně stará o jemnou a citlivou pokožku celého těla. Kosmetika Body Basics není testována na zvířatech a je vyráběna tradičními postupy z přírodních výtažků, které jsou vhodné pro každý typ pokožky. Kromě kompletní péče o pokožku těla přináší přírodní kosmetika Body Basics i další produkty a služby. Mezi oblíbené produkty patří jemné balzámy na rty, tělová mléka a koupelové doplňky v podobě mýdel, sprchových gelů či solí a olejů do koupele, které zanechávají pokožku pružnou, hebkou a dokonale hydratovanou. V sortimentu přírodní kosmetiky Body Basics najdete i dětskou řadu

Přírodní kosmetika intimně


Kosmetika Body Basics se snaží ve všech směrech vyjít svým zákazníkům vstříc, umožňuje jim tedy ve vybraných prodejnách v příjemné intimní zóně s umyvadlem, vyzkoušet si jednotlivé produkty a nechat si je, v případě že jde o dárek, stylově zabalit.

Dárková balení přírodní kosmetiky


V sortimentu má přírodní kosmetika Body Basics i již hotová dárková balení, ze kterých si vybere jistě téměř každý. Body Basics nabízí dárková balení s produkty z mrtvého moře, dárková balení s produkty různých ovocných vůní (např. Jahoda, pomeranč, kokos, limetka), až po možnost výběru dárkových balení podle velikosti.
BODY-ESHOP.cz – Přírodní kosmetika Adresa : http://www.body-eshop.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: přírodní kosmetika, kosmetika, vlasová kosmetika, pleťová kosmetika, kosmetika z
Uloženo: 06.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde