Jaka káva je pro Vás ta nejlepší?

Na trhu je v současné době celá řada různých značek kávy i jejích druhů: zrnková káva v sobě skrývá tajemství, které objevíte až po jejím rozemletí a spaření. Klasikou je zrnková káva neboli turek. Toho si můžete připravit v tradiční dževě. Jde o silnou sladkou kávu, která je oblíbená především v Turecku. V řadě domácností se také používá rozpustná káva. Pokud investujete do renomované a prověřené značky této kávy, můžete si pochutnat i na ní.
Trendy v přípravě kávy

Také káva podlého módním trendům. Před třiceti lety se v domácnostech běžně připravovala turecká káva. O deset let později začala na naše stoly pronikat káva rozpustná, která měla být pro naše zdraví prospěšnější. Nyní hrají prim pressovače a kávovary pro domácí přípravu kávy – takže si i doma můžete pochutnat na skvělé kávě, cappuccinu nebo laté.

Oblíbené jsou poslední dobou také tzv. kávové kapsle, které se v příslušném zařízení promění ve skvělé espresso nebo jiný druh kávy. K dostání jsou i v různých příchutích, takže si můžete vybrat podle momentální nálady.
Kvalitní značky kávy

Měli jste již určitě možnost ochutnat různé značky kávy. Máte mezi nimi svého favorita? Nebo si takových věcí vůbec nevšímáte? Měli byste, protože kvalita kávy a její značka spolu úzce souvisí. Jinak řečeno, připlaťte si za značku kávy, protože si mnohem více pochutnáte než u nějakého bezejmenného výrobku.

Mezi nejoblíbenější a nejrozšířenější patří káva Illy nebo značka Lavazza Espresso, které jistě znáte z kaváren. Oblíbené jsou také značky Lucafee nebo cibetková káva Kopi Luwak. Značkové kávy mají výtečnou chuť i aroma.
Jaka káva je pro Vás ta nejlepší? Adresa : http://www.kava-caje.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: káva, druh kávy, značka kávy
Uloženo: 11.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde