Jak být úspěšným rodičem

Ale znáte přesné kroky, které je třeba podniknout? Dovedete udržovat disciplínu a mít hřejivý, láskyplný vztah, který ve své rodině chcete mít? Dovedete své dítě připravit na úspěch v životě, aniž byste zlomili jeho ducha a nezávislost?
Bez informací z tohoto kurzu neznáte tajemství rodičovského úspěchu. Když vzniknou potíže, nemáte potřebné know - how.
Zjistěte, co se nachází v pozadí dětských revolt, jak zvýšit inteligenci dítěte a jeho soběstačnost, jak řešit rozčilení dítěte a jak se svým dítětem navázat opravdovou komunikaci.
Vytvořte šťastnou rodinu, kterou si přejete mít! Zapište se do kurzu od L. Ron Hubbarda ještě dnes!
Dokončila jsem kurz „Jak být úspěšným rodičem“. Jednoduše byl skvělý. Dostala jsem návod – kuchařku a budu mít teď z čeho vařit, o co se opřít a to je pro mě velká stabilita v tom, že když se dostanu do úzkých, mám z čeho čerpat. P.S.
Jsem ráda, že jsem nastudovala kurz „Jak být úspěšným rodičem“. Získala jsem spoustu informací, které mi dávají smysl a budu je moci použít při výchově svého dítěte. Uvědomila jsem si, že je důležité být s dítětem stále v dobré komunikaci a jak toho dosáhnout. Jak dosáhnout toho, aby dítě bylo zdravé, spokojené a přispívalo. Určitě bych tento kurz doporučila všem rodičům. Jsou tam jednoduché informace, které se dají použít. K.M.
Více na dianetika.cz

Jak být úspěšným rodičem Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 09.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde