Rekvalifikační a zájmové kurzy

Na zmíněném webu naleznete přehledné informace o rekvalifikačních a zájmových kurzech, které se týkají nejenom oblasti pro krásu, ale také oblasti podnikání.

Vzdělávací centrum ERA sídlí v Řepově u Mladé Boleslavi, na stránkách jsou uvedeny kontakty jak na samotnou ředitelku společnosti, tak na jejího zástupce.

Jsou zde nabízeny tyto rekvalifikační kurzy - masáže, pedikúra, nehtová modeláž, manikúra, výživový poradce, provoz solária, kosmetika, základy podnikání, marketing.

Dále se zde dozvíte termíny zájmových kurzů, jako je např. baňkování, masáž lávovými kameny, parafínová terapie, reflexologie aj.
Kurzy jsou akreditovány MŠMT.

Pokud přeci jen v základních informacích u kurzů nenaleznete to, co potřebujete, přejděte na sekci Časté otázky, kde se můžete dozvědět více. Pokud Vás zajímá názor ostatních, klikněte na Knihu návštěv.

ERA centrum nabízí kromě kurzů také prodej profesionálních produktů, které jsou vhodné nejen do salónů krásy, ale také pro domácnost. Můžete si vybrat ze široké nabídky dezinfekcí, nástrojů na pedikúru či na kosmetiku, masážních olejů a krémů s AHA kyselinami, produktů na nehtovou modeláž aj.

Pokud máte zájem o jakoukoli službu, můžete vyplnit kontaktní formulář nebo přímo přihlášku na rekvalifikační nebo zájmový kurz.
Rekvalifikační a zájmové kurzy Adresa : http://www.erakurzy.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: rekvalifikace, zájmové kurzy, vzdělávací centrum, profesionální produkty
Uloženo: 25.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde