BIOREZONANCE pomáhá kuřákům při odvykání

Nekouřit cigarety je nyní lehké právě díky odvykání kouření metodou biorezonance pomocí přístroje BICOM. Centra biorezonance při odvykání kouření přístrojem Bicom: Brno, Břeclav, Hodonín.
JAK TO VŠE ZAČALO?
V roce 1976 založil pan Brügemann v Německu firmu Brügemann GmbH, později Regumed GmbH. Po spolupráci s Dr. Morellem – duševním otcem této nové terapie – vznikl přístroj BICOM. Pro tento způsob terapie se ustálil a etabloval pojem „BIOREZONANCE“.
CÍLE BIOREZONANCE
Hlavní cíl biorezonance přístrojem BICOM je osvobození těla od rušivých, patologických vlivů v míře potřebné k uzdravení a k opětovné aktivaci vlastních obranných sil těla. S pomocí speciální elektroniky a modulační podložky BICOM lze frekvenční vzorky z terapeutické části transformovat do magnetických frekvenčních vzorků. Tímto způsobem pronikají terapeutické frekvenční vzorky skrz každou buňku, každý orgán, každou kost a tím vytvářejí mimořádně intenzivní hloubkový účinek. Biorezonance pomocí přístroje BICOM je založena na celostním přístupu a upřednostňuje zjišťování příčin nikoli pouze příznaků. Biorezonance spadá do oblasti alternativní medicíny. Výhodou biorezonance je široká oblast použití bez vedlejších účinků. Metoda biorezonance je využívána i mnoha lékaři po celém světě a to nejen při odvykání kouření ale v rámci celostní medicíny, diagnostikování nemocí apod.
BIOREZONANCE - ŠANCE PRO KUŘÁKY
BIOREZONANCE se stala také jednou z možností, jak se zbavit závislosti na nikotinu a je využívána i pro odvykání kouření. Pokud kouříte, Váš organismus si zvyká na to, že se do Vašeho těla dostává nikotin. Pokud náhle přestanete kouřit, tělo spustí signál, že se ocitlo v nikotinovém hladu a dostaví se silná chuť na cigaretu a abstinenční reakce. Cílem biorezonance je tedy eliminovat nikotinový hlad. Biorezonance je vhodná pro každého kuřáka bez ohledu na věk nebo počet vykouřených cigaret. Odvykání kouření touto metodou trvá necelou hodinu, a stimulují se při ní samoléčící schopnosti organismu. Biorezonance pomáhá odstranit „nikotinový hlad“ a fyzickou závislost na nikotinu. Úspešnost je až 80 %, tedy 8 z 10 kuřáků s kouřením přestane úplně.

Antinikotinové centrum StopNikotin+ nabízí pomoc při odvykání kouření metodou biorezonance pomocí přístroje Bicom ve svých pobočkách: Brno, Břeclav a Hodonín.

Biorezonance se nedoporučuje: osobám s aplikovaným kardiostimulátorem, těhotným ženám, epileptikům, schizofrenikům a diabetikům aplikující si inzulin.
BIOREZONANCE pomáhá kuřákům při odvykání Adresa : http://www.biorezonance.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: biorezonance, odvykání kouření, přestat kouřit, nekouřit
Uloženo: 07.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.7
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde