SCIENTOLOGOVÉ BĚŽÍ ZA ČR BEZ DROG

Každé léto po dobu dvou týdnů se dobrovolníci ze scientologických misí v České republice sejdou, aby podpořili život bez drog v rámci projektu „Cyklo-běhu za Českou republiku bez drog“.
Účastníci se setkávají se zastupiteli městských částí a měst, aby je informovali o vzdělávacím programu „Pravda o drogách“, pořádají vzdělávací akce a přednášky pro policisty a sociální pracovníky, organizují shromáždění, koncerty a vzdělávací přednášky o drogách na náměstích a sportovních stadionech. Těchto akcí se účastí lidé všech věkových kategorií a zavazují se k životu bez drog, místní starostové oficiálně pojmenovali den „Den proti drogám“.
V létě 2012 se uskutečnil 10. ročník „Cyklo-běhu za Českou republiku bez drog“ a kumulativně bylo rozdáno v této zemi více než čtvrt milionu kopií brožurek Pravda o drogách. Během této dvoutýdenní kampaně dobrovolníci udělali vzdělávací přednášky o drogách pro 6 000 dětí a mládež.
V každém z 41 měst, které dobrovolníci v roce 2012 navštívili, se setkali s městskými představiteli, aby podepsali deklaraci „Řekni ne drogám“. Tu dobrovolníci pak ukázali v Senátu, aby demonstrovali množství lidí celé země, kteří podporují vzdělávání a prevenci v oblasti drog.
Scientologická církev vydala novou brožuru, Scientologie: Jak pomáháme - Pravda o drogách, Vytvoření světa bez drog, aby naplnila požadavky získat informace o aktivitách, které podporuje a které se věnují vzdělávání a prevenci v oblasti drog. Abyste získali více informací, navštivte stránky scientology.org/antidrug.
###
Zakladatel Scientologie L. Ron Hubbard napsal „Planeta narazila na bariéru, která zabraňuje jakémukoli širšímu společenskému pokroku – drogy a jiné biochemické látky. Lidé se díky těmto látkám mohou dostat do stavu, který nejenom devastuje a ničí jejich fyzické zdraví, ale také zabraňuje stabilnímu mentálnímu a duchovnímu pokroku bytosti.“
Scientologická církev podporuje projekt Pravda o drogách, který je jednou z největších nevládních kampaní zastřešující vzdělávání a prevenci o drogách. Bylo jednoznačně dokázáno, že když se mladí lidé dozvědí pravdu o drogách – faktické údaje o tom, co jsou to drogy a co způsobují – úměrně tomu klesá i jejich užívání.

SCIENTOLOGOVÉ BĚŽÍ ZA ČR BEZ DROG Adresa : http://www.drogy.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: drogy,řekni ne drogám, Pravda o drogách, scientologie
Uloženo: 06.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde