Scientolog ve Venezeule propaguje práva

Nadace Mládež za lidská práva ve Venezuele zorganizovala u příležitosti 64. výročí Všeobecné deklarace lidských práv OSN v prosinci 2012 soutěž a výstavu umění. Cílem tohoto projektu bylo zvýšit povědomí o lidských právech prostřednictvím umění a vystavené exponáty se dotýkaly tohoto tématu.

Výstava byla poprvé zpřístupněna veřejnosti 10. až 31. října 2012 v nákupním centru Metropolis ve Valencii a pak znovu 10. prosince, v Den lidských práv OSN, v Centru interpretace historických kultur na Univerzitě Carabobo, kde bylo poděkováno všem umělcům a vítězové dostali své ceny.

Členka Scientologické církve Heidi Fajardová z Valencie ve Venezuele, která je ředitelkou nadace Mládež za lidská práva, zorganizovala tuto soutěž a výstavu.

Paní Fajardová, jejíž aktivity týkající se osvěty o lidských právech zahrnují přednášky, semináře a pořady v rádiu, jež probíhají po celý rok, hovořila o důležitosti znalosti lidských práv garantovaných Všeobecnou deklarací lidských práv: “Pokud znáte svá práva, ochrání vás to – můžete zamezit diskriminaci, intoleranci a nespravedlnosti nejen na mezinárodní a národní úrovni, ale také v práci, svém okolí a v rodině.”

Scientologická církev vydala novou brožuru Scientologie: Jak pomáháme – Sjednoceni za lidská práva: Jak učinit lidská práva globální realitou, aby vyšla vstříct poptávce po více informacích o osvětě na téma lidských práv a iniciativě o povědomí o lidských právech, které podporuje. Pro více informací navštivte scientologickou webovou stránku.
###
L. Ron Hubbard napsal: “Lidská práva se musí stát skutečností, ne jen idealistickým snem.” Kodex scientologa vyzývá všechny členy náboženství, aby se angažovali v podpoře skutečných humanitárních snah na poli lidských práv.”
Scientologové na pěti kontinentech se podílejí na společných snahách s vládními agenturami a nevládními organizacemi, aby v širokém měřítku dosáhli povědomí o a naplnění Univerzální deklarace lidských práv OSN z roku 1948, která je prvním světovým dokumentem o lidských právech.


Scientolog ve Venezeule propaguje práva Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 20.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde