Prodej kvalitních saun přes e-shop ALEXA

ALEXAsauna.cz


Nedávno jsem narazil na prodej saun a saunového příslušenství na webových stránkách s názvem ALEXA sauna. Zaujaly mě a chtěl jsem je prostudovat více, protože již delší čas jsem uvažoval o koupi nějaké infra sauny.

Tento web mě mile překvapil. Opravdu. Dostatečným způsobem vás provede světem saun, saunovacích procedur a všech potřebných znalostí co se saun týká. Web respektive e-shop je standardního formátu s klasickou navigací. Grafika je decentní a nepůsobí rušivě. Všechny informace jsou logicky řazeny a vždy vás dovedou na to, co právě hledáte.

Nabídka se týká primárně finských saun a infrasaun. Jsou to dvě odlišné sekce, každá obsahuje nabídku právě daných saun. Při kliknutí na detail, se vám zobrazí detailní popis sauny, specifikace, využití, součásti, návod na montáž a několik fotografií.
E-shop Alexa dovoluje také nákup na splátky, pomocí Cetelem a Essox. Ovšem pakliže si přejete znát více informací, není nic jednoduššího poslat než vzkaz spolu s kontaktními údaji a prodejce se vám sám ozve. Další možností je navštívit jejich showroom, kde si veškeré sauny můžete prohlédnout a domluvit se s prodejcem na dalším postupu.

Na webu jsem nenašel nic, co by mě nějakým způsobem rozladilo nebo znemožňovalo bezchybný průchod webem. Celkové hodnocení je pro mě více než vynikající. ALEXA sauna doporučuji všem, kteří se zajímají o koupi finské nebo infra sauny.

Prodej kvalitních saun přes e-shop ALEXA Adresa : http://www.alexasauna.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: alexa sauna, finská sauna, infrasauna, infra sauna, saunové příslušenství, infra
Uloženo: 15.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde