E-cigareta rychle získává na oblibě

Zajímavostí je, že Olympijské hry, které se pořádaly v této zemi v roce 2008, byly jedním z důvodů, proč došlo k zhotovení první elektronické cigarety. Předtím, než došlo k zahájení těchto her, chtěla čínská vláda zlepšit životní prostředí své země a chtěla odstranit z ulic velké množství nedopalků. Vyrobení elektronické cigarety bylo řešením těchto problémů. První e-cigareta byla zhotovena před šesti lety. Do českých obchodů se elektronická cigareta dostala v roce 2009. Česká republika se tak stala pátým státem, kde bylo možné si elektronickou cigaretu zakoupit.
E-cigareta může být tvořena ze dvou nebo ze tří částí. Častější je, že se elektronická cigareta skládá ze tří komponentů, kterými jsou baterie, atomizér a patrona s náplní e-liquidu. Méně časté je složení elektronické cigarety pouze z baterie a takzvaného cartomizéru, kdy je sloučeno jádro s patronou. Baterie elektronické cigarety může mít dva typy spínání, buď automatické spínání, nebo manuální spínání. Pokud má baterie spínání automatické, e-cigareta je spuštěna pouhým potažením. U spínání manuálního musí uživatel podržet tlačítko a zároveň si musí potáhnout.
Kouření elektronické cigarety je mnohem prospěšnější, než kouření klasických tabákových výrobků. O tom není pochyb. E-cigareta přináší mnoho výhod, jako například snížení zdravotních rizik. Při kouření elektronické cigarety totiž uživatel nevdechuje nebezpečné a škodlivé látky, kterými je například dehet. Přechod z běžných cigaret na ty elektronické udělá radost i vašemu okolí, protože je už nebudete otravovat zápachem, který vydávaly cigarety. Poslední, ale velikou výhodou, je úspora vašich peněz.
E-cigareta rychle získává na oblibě Adresa : http://www.e-cigo.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: e-cigareta
Uloženo: 23.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde