Liposukce, kryolipolíza

Neinvazivní Liposukce - lipolýza

Exilis přístroj | Exilis - použití | Výhody neinvazivní liposukce exilis | Nejčastější dotazy | Slovníček pojmů | Kontraindikace Exilis v médiích

Exilis - to je moderní bezbolestná liposukce 3.generace
EXILIS získal další vysoké ocenění - cenu za nejlepší produkt na zpevnění pleti na americkém prestižním summitu The Aesthetic Show v Las Vegas.

Lipolýza - štěpení tuků - nejvhodnější metoda neinvazivní liposukce na odstranění tukových polštářků, vytvarování postavy, odstranění nerovnosti a zpevnění pokožky, ideální také po klasické liposukci a po kryolipolýze.

Průběh ošetření přístrojem exilis
Celá procedůra je velmi rychlá a trvá 20 až 30 minut. Na jedno sezení je možno ošetřit čtyři plochy např. 2x vnější a 2x vnitřní stehno nebo břicho, bederní část a část pod prsama maximálně však do 1000 cm2 na jedno ošetření. Po ošetření nabízíme 30-ti minutovou lymfodrenáž, která je v den ošetření zdarma. Pro dosažení skvělých výsledků je doporučeno absolvovat minimálně čtyři ošetření, mezi kterými by měla být pauza 10 až 14dní. Po celou dobu terapie je potřebné hodně pít čistou bezbublinkovou vodu (čím více tím lépe) minimálně 2 až 3 litry denně, která pomáha odplavovat váš oddělený tuk z těla ven. S pitným režimem je potřebné začít dva dny před prvním ošetřením. Dále je dobré během celé terapie pravidelně jíst a dodržovat zdravé stravovací návyky, vyvarovat se alkoholu a tučných jídel. Každá procházka navíc se počítá. Po ošetření můžete vidět na kůži mírné zarudnutí, které však do druhého dne zmizí.

Přehled účinků tělové aplikace Exilis Body

bezbolestná liposukce, tedy redukce tukových polštářů
tvarování postavy, tzv. bodyshaping
redukce a zmírnění projevů celulitidy
redukce a zmírnění strií
celkové zlepšení elasticity a struktury pokožky
vyhlazení nerovností pokožky například po chirurgických zákrocích (zejména po nekvalitně provedené liposukci)
zlepšení prokrvení pokožky
zlepšení lokálního metabolismu
redukce zadržování tekutin a podpora funkce lymfatického systému

Ceny ošetření bezbolestné liposukce a zajímavé liposukční balíčky najdete na stránce: ceník liposukce

Přístroj funguje na unikátním principu společného působení ultrazvukové a radiofrekvenční energie.
Tělový aplikátor vysílá do tkáně obě tyto energie zároveň. Navíc je do aplikátoru integrované kontaktní chlazení, které lokálně ochlazuje pokožku na povrchu ošetřované plochy. Ochlazování pokožky má velký význam pro vnímání komfortu terapie klientem. Povrchové chlazení totiž dovoluje dosáhnout vyšší terapeutické teploty uvnitř tukové tkáně a zároveň je tato terapie klientem vnímána jako příjemná „teplá“ masáž.


Ultrazvuk
Ultrazvuková energie je v podstatě mechanické vlnění. V závislosti na frekvenci se mění i hloubka průniku tohoto vlnění do tkáně. Ultrazvuk Exilisu je nastaven tak, aby cíleně pronikal do tukových vrstev, uložených v hlubších vrstvách podkoží. Ultrazvukové vlny cíleně pronikají do tukových vrstev uložených v podkoží, kde mechanicky rozrušují obranné formace tukových struktur (tukové fibrózní struktury) a separují tak tukové buňky na samostatné jednotky. Takto připravená tuková tkáň je snadněji přístupná pro působení radiofrekvenční energie.
Radiofrekvence
Termální účinky použití radiofrekvenční energie jsou již desítky let s úspěchem využívané v různých medicínských oborech.

Přístroj Exilis má zabudované kontrolní a bezpečnostní systémy (EFC, DTC), díky kterým je nyní možné bezpečné využití radiofrekvenční energie i v oblasti Beauty & Spa. Řízený tok termální energie proniká přes pokožku do tukových tkání a stimuluje v nich metabolické aktivity, jejichž důsledkem je lipolýza, odkaz na slovníček tedy uvolnění obsahu tukových buněk a zmenšení jejich objemu.




Před ošetřením

Po ošetření

zvýšit pitný režim dva dny před ošetřením o 1litr
je důležité dodržovat pitný režim
jíst lehkou stravu
v den ošetření nenavštěvovat
den před ošetřením nenavštěvovat solárium
solárium a saunu
případný zdravotní problém konzultujte vždy před zahájením
terapie
nekonzumovat alkohol a tučná jídla



Revoluční technologie - neinvazivní liposukce
Exilis - neinvazivní liposukce ultrazvukem - pomáhá odstranit přebytečný tuk díky třem jedinečným procesům:

Průnik
Kombinace vysokofrekvenční a mechanické energie umožňuje snadnější průnik vlnění do tkání, které dříve zůstávaly rezistentní. EXILIS se cíleně zaměřuje na hlouběji uložené vrstvy tuku. Aplikátor ochlazuje povrch pokožky, reguluje teplotu na povrchu kůže a zajišťuje tak ochranu jemných dermálních struktur.

Separace
Ultrazvukové vlny EXILIS rozvolňují fibrotické tukové struktury a způsobují rozklad obranné formace tukových lobulů na samostatné jednotky. Takto exponované buňky jsou vzájemně více izolované a přístupnější dalším terapeutickým účinkům.

Deaktivace
Tukové valy se z velké části skládají z metabolicky neaktivních buněk. Vysokofrekvenční energie způsobuje termální efekt, který stimuluje buněčný metabolismus a zrychluje zejména lipolytický proces v lokalizované tukové tkáni. Zároveň u části tukových buněk dochází k apoptóze = řízenému zániku buněk a jejich rozpadu na jednotlivé částice. Poklesem množství tukových buněk – adipocytů a zmenšení jejich objemu, dochází k výrazné redukci tukové vrstvy jako takové.

Spokojenost klienta zaručena
bezbolestná terapie = žádná anestetika
zřejmé změny již po prvním zákroku
odpadá rekonvalescence
velmi rychlá procedura
progresivní a měřitelné výsledky
skvělých výsledků je dosaženo již po čtyřech procedurách
Liposukce, kryolipolíza Adresa : http://www.kosmetika-hubnuti.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: liposukce,kryolipolýza
Uloženo: 09.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde